De 9 mest besøgte opskrifter 3. kvartal 2020

I dette indlæg har jeg samlet de 9 mest besøgte opskrifter på Malins Mad i det tredje kvartal 2020. Jeg har tidligere lavet disse indlæg i slutningen af marts og i slutningen af juli – og nu er det søreme gået 3 måneder igen! Traditionen tro, starter jeg nedtællingen fra nummer 9 og afslutter med den opskrift der har fået flest besøg i denne periode.

‘Best nine’ fra Malins Mad 3. kvartal 2020 kan måske give dig lidt inspiration til madlavningen her i oktober, så værsgo’.


Nr. 9 Karrysuppe med kylling og tomat

karrysuppe med kylling

På en 9. plads finder vi denne karrysuppe med kylling, tomater, gulerødder og æble. Opskriften er lynhurtig at lave og i løbet af 15-20 minutter har du et både sundt og lækkert måltid. Det er det jeg kalder fastfood my way.

Nr. 8 Proteinsmoothie med mango og passion

protein-smoothie

Mit mellemmåltid om formiddagen bliver altid til denne protein-smoothie, og jeg bliver aldrig træt af den! Sommer og vinter. Weekend og hverdag. Den smager bare fantastisk! Ofte tilsætter jeg en håndfuld frossen spinat eller frosne edamame bønner for at få lidt flere grøntsager. Frisk bladselleri smager også godt i (eller toppen fra en knoldselleri)!

Nr. 7 Sweet potato toast

sweet potato toast

Lige denne opskrift har jeg fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på! Jeg har også hørt fra et par stykker der ikke bryder sig om søde kartofler og hvis ikke man gør det, er denne opskrift no-go! Men hvis du lige som jeg elsker søde kartofler, bliver du næsten nødt til at prøve denne opskrift!

Nr. 6 Super Duper Kylling

super duper kylling

Her får du opskriften på Super duper kylling. Opskriften skrev jeg ned på bagsiden af min gamle kogebog for omkring 25 år siden – jeg kan ikke huske hvem jeg fik den af – og nu ligger den her på min blog. Og kyllingen har arbejdet sig op til en 6. plads blandt de mest besøgte opskrifter for 3. kvartal. Ikke helt overraskende for en super duper kylling 😉

Nr. 5 Ristede havregryn med kanel

ristede havregryn

Sidste gang jeg lavede en opsamling med de mest besøgte opskrifter, blev jeg ret overrasket over at finde denne opskrift på en klar 1. plads. Den klarer sig stadig godt og det er virkelig også en nem og brugbar opskrift! Så hvis du mangler noget nemt og sundt at drysse på din A38, vil jeg anbefale dig at prøve disse ristede havregryn med smag af kanel.

Nr. 4 Knækbrød af gammelt rugbrød

knækbrød rugbrød

Jeg går rigtig meget ind for ‘stop-madspild’ og i den forbindelse, er denne opskrift guld værd. Gammelt rugbrød bliver nemlig forvandlet til sprødt knækbrød fyldt med kerner og frø. Det var ikke så længe siden hvor vi havde rester af rugbrød her hjemme hele tiden. Nu har vi fået Tobias hjem fra Tyskland, og nu vil jeg love for, at der bliver spist rugbrød her hjemme igen! 🙂 Nu har vi aldrig rester af rugbrød længere.

Nr. 3. Mammas quinoasalat

quinoasalat

‘Mammas quinoasalat’ er storfavorit her på siden og opskriften opstod fordi jeg gerne ville overbevise min mor om, at hun VIDST kunne lide quinoa. Det havde hun nemlig en idé om, at hun ikke kunne. Jeg kan nu komme med den lille opdatering at min mor har lavet opskriften og har konstateret, at hun nok alligevel kan lide quinoa…

No. 2. Cremet chokoladebrownie med crunchy peanuts

chokoladekage

Dette er en af de absolut første opskrifter jeg lade på min hjemmeside, for præcis et år siden i dag. Så det er ret fedt, den stadig klarer sig så godt. Den har dog et lille fortrin i forhold til mine andre opskrifter… Når man melder sig til mit nyhedsbrev, ligger der nemlig et link til lige denne kage i velkomstmailen 😉 Så lidt ‘snyd’ er det, den klarer sig SÅ godt.

Nr. 1. Raw chokoladekage

raw chokoladekage

And the winner isssss!

Tænk at en opskrift med sorte bønner, kan komme på en første plads! For jo, denne chokoladekage er bagt med sorte bønner, kakao og nødder – blandt andet. Den er forbavsende lækker og må nok definieres som en sund kage!

antiinflammatorisk kost

Det var de 9 opskrifter som har fået flest besøg fra 1. juli til 30. september 2020 her på siden. Det er dog et indlæg som stadig overhaler alle opskrifter og det er min Antiinflammatoriske miniguide for nybegyndere. Hvis det med antiinflammatorisk kost er nyt for dig og du gerne vil have et hurtigt overblik over hvad det er, kan indlægget måske være noget for dig ❤…

Dette var tredje gang jeg lavede denne opsamling, og hvis du vil se de tidligere indlæg, kan du finde opsamlingen for det 1. kvartal her, og opsamlingen for 2. kvartal lige her. Næste opsamling bliver d. 1. januar 2021 og det regner jeg med, bliver et tilbageblik over hele 2020.

Hvis du kunne tænke dig at få mine seneste antiinflammatoriske opskrifter sendt til din email ca. hver 14. dag, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Og du ved vel, at du også kan finde mig på Instagram? Og hvis du vil have lidt hjælp og vejleding til at komme i gang med at spise antiinflammatorisk, finder du det i min Facebookgruppe – du er hjertelig velkommen! 

Ha’ fortsat dejlig dag!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*