Ristede havregryn med kanel

Gennem at riste havregrynene, får man frem en helt ny smag. Jeg valgte at tilsætte lidt kanel denne gang, og næste gang vil jeg prøve med lidt lakridspulver. Men du kan også vælge at riste dem helt natural – så skal du blot tilsætte lidt vand.

De ristede havregryn smager godt som drys på lidt A38 og her til morgenen dryssede jeg en teskefuld over min havregrød. De gav et nyt lille twist til grøden. De er utroligt nemme og hurtige at lave og de er en god måde, at få lidt ekstra fibre på.

Ristede havregryn

Mængde

3

dl
Forberedelse

5

minutes
Færdige på

20

minutes

Ingredienser

  • 5 dl havregryn

  • ½ dl vand

  • evt. 1 tsk. kanel, lakridspulver, kardemomme, vaniliepulver eller andet krydderi

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland evt. havregrynene sammen med valgfrit krydderi og bland dem derefter sammen med vandet.
  • Fordel havregrynene på et stykke bagpapir på en bradepande og rist dem i ca. 15-20 minutter eller indtil de er ‘crispy’ og har fået lidt farve.
  • Lad dem køle af og server dem som drys på f.eks. lidt A38

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*