fbpx

Social Icons

  • facebook
  • instagram
  • pinterest-alt
  • mail
Malins Mad

En antiinflammatorisk madblog

  • Hjælp til Antiinflammatorisk kost
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet
  • Opskrifter
    • Hovedmåltider
    • Salater og tilbehør
    • Morgenmad og mellemmåltider
    • Desserter og Lidt sødt til kaffen
    • Sunde Snacks og Drikkevarer
    • Smagen af jul
  • Kontakt
    • Om Malins Mad
  • 0 varer -0,00 kr.
  • Hjælp til Antiinflammatorisk kost
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet
  • Opskrifter
    • Hovedmåltider
    • Salater og tilbehør
    • Morgenmad og mellemmåltider
    • Desserter og Lidt sødt til kaffen
    • Sunde Snacks og Drikkevarer
    • Smagen af jul
  • Kontakt
    • Om Malins Mad
  • 0 varer -0,00 kr.
  • Hjælp til Antiinflammatorisk kost
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet
  • Opskrifter
    • Hovedmåltider
    • Salater og tilbehør
    • Morgenmad og mellemmåltider
    • Desserter og Lidt sødt til kaffen
    • Sunde Snacks og Drikkevarer
    • Smagen af jul
  • Kontakt
    • Om Malins Mad
  • 0 varer -0,00 kr.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Er du vild med rabarber? 💗 Vil du gerne undgå raffineret sukker? 🙌 Så kig med her!

Kunne du tænke dig at lave:

✔️ Granola med rabarber – uden tilsat sukker
✔️ Nicecream med rabarber og jordbær – uden tilsat sukker
✔️ Rabarbergrød – uden tilsat sukker
✔️ Rabarberkage med crumble – uden tilsat sukker
✔️ Granolabar med rabarber – uden tilsat sukker

Så vil jeg selvfølgelig gerne sende dig opskrifterne på dem alle sammen 😍
Det eneste du skal gøre, er at skrive 'sukkerfri' i en kommentar – så wupti, lander opskrifterne i din indbakke 💌

Og hvis du har lyst, må du meget gerne give opslaget et lille ❤️

#rabarber #rabarbergrød #rabarberkaka #rabarberkage #udentilsatsukker #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #antiinflammatorylifestyle
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Er du vild med rabarber? 💗 Vil du gerne undgå raffineret sukker? 🙌 Så kig med her! Kunne du tænke dig at lave: ✔️ Granola med rabarber – uden tilsat sukker ✔️ Nicecream med rabarber og jordbær – uden tilsat sukker ✔️ Rabarbergrød – uden tilsat sukker ✔️ Rabarberkage med crumble – uden tilsat sukker ✔️ Granolabar med rabarber – uden tilsat sukker Så vil jeg selvfølgelig gerne sende dig opskrifterne på dem alle sammen 😍 Det eneste du skal gøre, er at skrive 'sukkerfri' i en kommentar – så wupti, lander opskrifterne i din indbakke 💌 Og hvis du har lyst, må du meget gerne give opslaget et lille ❤️ #rabarber #rabarbergrød #rabarberkaka #rabarberkage #udentilsatsukker #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #antiinflammatorylifestyle
4 dage ago
View on Instagram |
1/16
Jeg elsker rabarber – men de beder jo nærmest om sukker, ikke? 😅 Her tager vi det sure med det søde 😁 men skifter det raffinerede sukker ud med dadler. Wupti, så har du en sød granolabar med et syrligt twist fra rabarber 💚

Vil du have opskriften? Skriv det magiske ord ‘rabarber’ i en kommentar, så sender jeg den direkte til din indbakke 🤩

Og hvis du gerne vil have flere af den slags opskrifter i dit feed, så husk at give opslaget et lille hjerte ❤

#rabarber #granolabar #sundsnack #nødder #antiinflammatorisk #sundenergi #rigtigmad
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Jeg elsker rabarber – men de beder jo nærmest om sukker, ikke? 😅 Her tager vi det sure med det søde 😁 men skifter det raffinerede sukker ud med dadler. Wupti, så har du en sød granolabar med et syrligt twist fra rabarber 💚 Vil du have opskriften? Skriv det magiske ord ‘rabarber’ i en kommentar, så sender jeg den direkte til din indbakke 🤩 Og hvis du gerne vil have flere af den slags opskrifter i dit feed, så husk at give opslaget et lille hjerte ❤ #rabarber #granolabar #sundsnack #nødder #antiinflammatorisk #sundenergi #rigtigmad
7 dage ago
View on Instagram |
2/16
Selvfølgelig hopper vi med på hytteostwrap-trenden. Og selvfølgelig laver vi den på en antiinflammatorisk måde 🤩

Et proteinrigt måltid med chia, søde kartofler, sprød salat, laks og avocado 😋 Smager fantastisk – både til frokost, aftensmad og som madpakke!

Hvis du skriver 'wrap' i en kommentar, så kommer opskriften susende til din indbakke 💌

#hytteostwrap #antiinflammatorisk #madinspiration #madpakkeideer #madpakke #laks #avocado #sødekartofler
Selvfølgelig hopper vi med på hytteostwrap-trenden. Og selvfølgelig laver vi den på en antiinflammatorisk måde 🤩

Et proteinrigt måltid med chia, søde kartofler, sprød salat, laks og avocado 😋 Smager fantastisk – både til frokost, aftensmad og som madpakke!

Hvis du skriver 'wrap' i en kommentar, så kommer opskriften susende til din indbakke 💌

#hytteostwrap #antiinflammatorisk #madinspiration #madpakkeideer #madpakke #laks #avocado #sødekartofler
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Selvfølgelig hopper vi med på hytteostwrap-trenden. Og selvfølgelig laver vi den på en antiinflammatorisk måde 🤩 Et proteinrigt måltid med chia, søde kartofler, sprød salat, laks og avocado 😋 Smager fantastisk – både til frokost, aftensmad og som madpakke! Hvis du skriver 'wrap' i en kommentar, så kommer opskriften susende til din indbakke 💌 #hytteostwrap #antiinflammatorisk #madinspiration #madpakkeideer #madpakke #laks #avocado #sødekartofler
2 uger ago
View on Instagram |
3/16
En ting, vi har til fælles med alle vores tre drenge, er, at vi elsker at rejse – og vi elsker mad! Og meget gerne de to i kombination 🥰 

Tidligere i år sendte Tobias billeder fra en af sine mange ture, hvor han blandt andet havde fået Turkish eggs🥚(eller Çılbır, som retten hedder på tyrkisk). Det så simpelthen så lækkert ud og jeg var naturligvis nødt til at prøve det. Og mums! 😋

❣️Hvis du også synes, retten ser lidt spændende ud og gerne vil prøve opskriften, skal du bare skrive 'æg' i en kommentar, så dykker opskriften op i din indbakke. Og du må også meget gerne like opslaget ❤Rigtig god fornøjelse 💕

#antiinflammatorisk #madglæde #æg #turkisheggs #madfraheleverden #sundopskrift #madinspiration
malins_mad
malins_mad
•
Follow
En ting, vi har til fælles med alle vores tre drenge, er, at vi elsker at rejse – og vi elsker mad! Og meget gerne de to i kombination 🥰 Tidligere i år sendte Tobias billeder fra en af sine mange ture, hvor han blandt andet havde fået Turkish eggs🥚(eller Çılbır, som retten hedder på tyrkisk). Det så simpelthen så lækkert ud og jeg var naturligvis nødt til at prøve det. Og mums! 😋 ❣️Hvis du også synes, retten ser lidt spændende ud og gerne vil prøve opskriften, skal du bare skrive 'æg' i en kommentar, så dykker opskriften op i din indbakke. Og du må også meget gerne like opslaget ❤Rigtig god fornøjelse 💕 #antiinflammatorisk #madglæde #æg #turkisheggs #madfraheleverden #sundopskrift #madinspiration
2 uger ago
View on Instagram |
4/16
Uh, kan du mærke det? Det er weekend – og DET skal fejres! 🎉

Hvad med at skyde weekenden i gang med en omgang bliss balls med pistacie? Man kunne næsten tro, jeg har hentet inspiration fra Dubaichokoladen... meeeen 😉

De her indeholder – ud over pistacienødder – blandt andet også tranebær og chiafrø, og de smager helt fantastisk! 😋 Det er vi helt enige om i smagspanelet.

Kunne du tænke dig opskriften her til weekenden?
Like gerne ❤️opslaget og skriv BLISS BALLS i kommentarfeltet, så sender jeg dig fluks opskriften!

GOD WEEKEND!! 🫶

#antiinflammatorisk #fredagshygge #dadelkugler #blissballs #pistacienødder #sundopskrift #madinspiration
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Uh, kan du mærke det? Det er weekend – og DET skal fejres! 🎉 Hvad med at skyde weekenden i gang med en omgang bliss balls med pistacie? Man kunne næsten tro, jeg har hentet inspiration fra Dubaichokoladen... meeeen 😉 De her indeholder – ud over pistacienødder – blandt andet også tranebær og chiafrø, og de smager helt fantastisk! 😋 Det er vi helt enige om i smagspanelet. Kunne du tænke dig opskriften her til weekenden? Like gerne ❤️opslaget og skriv BLISS BALLS i kommentarfeltet, så sender jeg dig fluks opskriften! GOD WEEKEND!! 🫶 #antiinflammatorisk #fredagshygge #dadelkugler #blissballs #pistacienødder #sundopskrift #madinspiration
3 uger ago
View on Instagram |
5/16
🥗 Grønkålssalat med søde kartofler, blåbær, feta, avocado og cashewnødder: Sprød, cremet, sød og salt på én gang - den perfekte kombination, hvis du spørger mig! 😍 Salaten fungerer fint som tilbehør eller et måltid i sig selv. En let frokost, måske?

Herhjemme spiste vi salaten som aftensmad til en hel, grillet kylling. Men den ville også smage lækkert til et stykke laks. Eller hvorfor ikke blande en dåse sorte bønner i for en helt vegetarisk version 🌱

Husk at trykke på gem-ikonet, så du kan finde opskriften, næste gang du står og mangler noget sund, nemt og lækkert! 💚

Opskriften finder du i opslaget ved at swipe 👉 Og ingredienserne til dressingen 😁 er:

🌱3 spsk. olivenolie
🌱1 spsk. balsamico
🌱1 spsk. akaciehonning

#grønkål #grønkålssalat #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #nemaftensmad #salat #salatopskrift #opskrift #salatinspiration #sundmad #madinspiration
🥗 Grønkålssalat med søde kartofler, blåbær, feta, avocado og cashewnødder: Sprød, cremet, sød og salt på én gang - den perfekte kombination, hvis du spørger mig! 😍 Salaten fungerer fint som tilbehør eller et måltid i sig selv. En let frokost, måske?

Herhjemme spiste vi salaten som aftensmad til en hel, grillet kylling. Men den ville også smage lækkert til et stykke laks. Eller hvorfor ikke blande en dåse sorte bønner i for en helt vegetarisk version 🌱

Husk at trykke på gem-ikonet, så du kan finde opskriften, næste gang du står og mangler noget sund, nemt og lækkert! 💚

Opskriften finder du i opslaget ved at swipe 👉 Og ingredienserne til dressingen 😁 er:

🌱3 spsk. olivenolie
🌱1 spsk. balsamico
🌱1 spsk. akaciehonning

#grønkål #grønkålssalat #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #nemaftensmad #salat #salatopskrift #opskrift #salatinspiration #sundmad #madinspiration
🥗 Grønkålssalat med søde kartofler, blåbær, feta, avocado og cashewnødder: Sprød, cremet, sød og salt på én gang - den perfekte kombination, hvis du spørger mig! 😍 Salaten fungerer fint som tilbehør eller et måltid i sig selv. En let frokost, måske?

Herhjemme spiste vi salaten som aftensmad til en hel, grillet kylling. Men den ville også smage lækkert til et stykke laks. Eller hvorfor ikke blande en dåse sorte bønner i for en helt vegetarisk version 🌱

Husk at trykke på gem-ikonet, så du kan finde opskriften, næste gang du står og mangler noget sund, nemt og lækkert! 💚

Opskriften finder du i opslaget ved at swipe 👉 Og ingredienserne til dressingen 😁 er:

🌱3 spsk. olivenolie
🌱1 spsk. balsamico
🌱1 spsk. akaciehonning

#grønkål #grønkålssalat #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #nemaftensmad #salat #salatopskrift #opskrift #salatinspiration #sundmad #madinspiration
🥗 Grønkålssalat med søde kartofler, blåbær, feta, avocado og cashewnødder: Sprød, cremet, sød og salt på én gang - den perfekte kombination, hvis du spørger mig! 😍 Salaten fungerer fint som tilbehør eller et måltid i sig selv. En let frokost, måske?

Herhjemme spiste vi salaten som aftensmad til en hel, grillet kylling. Men den ville også smage lækkert til et stykke laks. Eller hvorfor ikke blande en dåse sorte bønner i for en helt vegetarisk version 🌱

Husk at trykke på gem-ikonet, så du kan finde opskriften, næste gang du står og mangler noget sund, nemt og lækkert! 💚

Opskriften finder du i opslaget ved at swipe 👉 Og ingredienserne til dressingen 😁 er:

🌱3 spsk. olivenolie
🌱1 spsk. balsamico
🌱1 spsk. akaciehonning

#grønkål #grønkålssalat #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #nemaftensmad #salat #salatopskrift #opskrift #salatinspiration #sundmad #madinspiration
malins_mad
malins_mad
•
Follow
🥗 Grønkålssalat med søde kartofler, blåbær, feta, avocado og cashewnødder: Sprød, cremet, sød og salt på én gang - den perfekte kombination, hvis du spørger mig! 😍 Salaten fungerer fint som tilbehør eller et måltid i sig selv. En let frokost, måske? Herhjemme spiste vi salaten som aftensmad til en hel, grillet kylling. Men den ville også smage lækkert til et stykke laks. Eller hvorfor ikke blande en dåse sorte bønner i for en helt vegetarisk version 🌱 Husk at trykke på gem-ikonet, så du kan finde opskriften, næste gang du står og mangler noget sund, nemt og lækkert! 💚 Opskriften finder du i opslaget ved at swipe 👉 Og ingredienserne til dressingen 😁 er: 🌱3 spsk. olivenolie 🌱1 spsk. balsamico 🌱1 spsk. akaciehonning #grønkål #grønkålssalat #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #nemaftensmad #salat #salatopskrift #opskrift #salatinspiration #sundmad #madinspiration
2 måneder ago
View on Instagram |
6/16
Hvad har en 🥦 broccoli, et 🥚 æg og en 🐟 torsk til fælles? 🤔
Et hint: Kig på ingredienslisten 👀😉

Fællesnævneren for de tre er, at de kun indeholder én ingrediens. En broccoli indeholder broccoli. Et æg er blot et æg, og en torsk er en torsk... 🤷Det er netop den slags produkter, jeg prioriterer, når jeg handler – fødevarer uden ingredienslister. ✅

Sidst jeg købte rød pesto, kom jeg til at kigge på ingredienslisten. Den indeholdt over 25 ingredienser, bl.a. solsikkeolie, 🍬 sukker og  sirup – ting, jeg gerne vil undgå. Så jeg lavede min egen. 👩‍🍳

At lave hjemmelavet pesto er ikke sværere end at smide 7 ingredienser i en blender og trykke på start. Og så smager den af det, den er lavet af: 🌞 soltørrede tomater,  grillet peberfrugt, nødder, 🫒 olivenolie – og selvfølgelig parmesanost 😋

Swipe for opskrift 👉🏼

#antiinflammatoriskmad 🍃#spissundt 🥗#madmedmening 🍽️ #sundognemmad
#naturligmad #hjemmelavetmad #sundinspiration #madglæde 😋#nemmadlavning 👩‍🍳 #hjemmelavetpesto #pesto #antiinflammatoriskkost #renmad 
#frajordtilbord 🌱
Hvad har en 🥦 broccoli, et 🥚 æg og en 🐟 torsk til fælles? 🤔
Et hint: Kig på ingredienslisten 👀😉

Fællesnævneren for de tre er, at de kun indeholder én ingrediens. En broccoli indeholder broccoli. Et æg er blot et æg, og en torsk er en torsk... 🤷Det er netop den slags produkter, jeg prioriterer, når jeg handler – fødevarer uden ingredienslister. ✅

Sidst jeg købte rød pesto, kom jeg til at kigge på ingredienslisten. Den indeholdt over 25 ingredienser, bl.a. solsikkeolie, 🍬 sukker og  sirup – ting, jeg gerne vil undgå. Så jeg lavede min egen. 👩‍🍳

At lave hjemmelavet pesto er ikke sværere end at smide 7 ingredienser i en blender og trykke på start. Og så smager den af det, den er lavet af: 🌞 soltørrede tomater,  grillet peberfrugt, nødder, 🫒 olivenolie – og selvfølgelig parmesanost 😋

Swipe for opskrift 👉🏼

#antiinflammatoriskmad 🍃#spissundt 🥗#madmedmening 🍽️ #sundognemmad
#naturligmad #hjemmelavetmad #sundinspiration #madglæde 😋#nemmadlavning 👩‍🍳 #hjemmelavetpesto #pesto #antiinflammatoriskkost #renmad 
#frajordtilbord 🌱
Hvad har en 🥦 broccoli, et 🥚 æg og en 🐟 torsk til fælles? 🤔
Et hint: Kig på ingredienslisten 👀😉

Fællesnævneren for de tre er, at de kun indeholder én ingrediens. En broccoli indeholder broccoli. Et æg er blot et æg, og en torsk er en torsk... 🤷Det er netop den slags produkter, jeg prioriterer, når jeg handler – fødevarer uden ingredienslister. ✅

Sidst jeg købte rød pesto, kom jeg til at kigge på ingredienslisten. Den indeholdt over 25 ingredienser, bl.a. solsikkeolie, 🍬 sukker og  sirup – ting, jeg gerne vil undgå. Så jeg lavede min egen. 👩‍🍳

At lave hjemmelavet pesto er ikke sværere end at smide 7 ingredienser i en blender og trykke på start. Og så smager den af det, den er lavet af: 🌞 soltørrede tomater,  grillet peberfrugt, nødder, 🫒 olivenolie – og selvfølgelig parmesanost 😋

Swipe for opskrift 👉🏼

#antiinflammatoriskmad 🍃#spissundt 🥗#madmedmening 🍽️ #sundognemmad
#naturligmad #hjemmelavetmad #sundinspiration #madglæde 😋#nemmadlavning 👩‍🍳 #hjemmelavetpesto #pesto #antiinflammatoriskkost #renmad 
#frajordtilbord 🌱
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Hvad har en 🥦 broccoli, et 🥚 æg og en 🐟 torsk til fælles? 🤔 Et hint: Kig på ingredienslisten 👀😉 Fællesnævneren for de tre er, at de kun indeholder én ingrediens. En broccoli indeholder broccoli. Et æg er blot et æg, og en torsk er en torsk... 🤷Det er netop den slags produkter, jeg prioriterer, når jeg handler – fødevarer uden ingredienslister. ✅ Sidst jeg købte rød pesto, kom jeg til at kigge på ingredienslisten. Den indeholdt over 25 ingredienser, bl.a. solsikkeolie, 🍬 sukker og sirup – ting, jeg gerne vil undgå. Så jeg lavede min egen. 👩‍🍳 At lave hjemmelavet pesto er ikke sværere end at smide 7 ingredienser i en blender og trykke på start. Og så smager den af det, den er lavet af: 🌞 soltørrede tomater, grillet peberfrugt, nødder, 🫒 olivenolie – og selvfølgelig parmesanost 😋 Swipe for opskrift 👉🏼 #antiinflammatoriskmad 🍃#spissundt 🥗#madmedmening 🍽️ #sundognemmad #naturligmad #hjemmelavetmad #sundinspiration #madglæde 😋#nemmadlavning 👩‍🍳 #hjemmelavetpesto #pesto #antiinflammatoriskkost #renmad #frajordtilbord 🌱
2 måneder ago
View on Instagram |
7/16
Surdej 🫙. Fuldkorn 🌾. Rugmel og spelt 🍞. Valnødder 🌰.

Utroligt, hvor mange måder man kan kombinere dem på – og hvor mange forsøg det kræver at finde den helt rette balance. Men NU er opskriften blevet lige, som jeg vil have den! 🙌✨

Opskriften på mine fuldkorns-surdejsboller med valnødder ligger nu på hjemmesiden, og hvis du gerne vil have, at jeg sender den til dig, så skriv en kommentar 💬 – så sørger jeg personligt for, at den lander i din indbakke her på Instagram! 📩😊

#surdej #surdejsbrød #fuldkorn #fuldkornsbrød #bageglæde #hjemmebagt #duftenafhjemmebag #valsemøllen
Surdej 🫙. Fuldkorn 🌾. Rugmel og spelt 🍞. Valnødder 🌰. Utroligt, hvor mange måder man kan kombinere dem på – og hvor mange forsøg det kræver at finde den helt rette balance. Men NU er opskriften blevet lige, som jeg vil have den! 🙌✨ Opskriften på mine fuldkorns-surdejsboller med valnødder ligger nu på hjemmesiden, og hvis du gerne vil have, at jeg sender den til dig, så skriv en kommentar 💬 – så sørger jeg personligt for, at den lander i din indbakke her på Instagram! 📩😊 #surdej #surdejsbrød #fuldkorn #fuldkornsbrød #bageglæde #hjemmebagt #duftenafhjemmebag #valsemøllen
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Surdej 🫙. Fuldkorn 🌾. Rugmel og spelt 🍞. Valnødder 🌰. Utroligt, hvor mange måder man kan kombinere dem på – og hvor mange forsøg det kræver at finde den helt rette balance. Men NU er opskriften blevet lige, som jeg vil have den! 🙌✨ Opskriften på mine fuldkorns-surdejsboller med valnødder ligger nu på hjemmesiden, og hvis du gerne vil have, at jeg sender den til dig, så skriv en kommentar 💬 – så sørger jeg personligt for, at den lander i din indbakke her på Instagram! 📩😊 #surdej #surdejsbrød #fuldkorn #fuldkornsbrød #bageglæde #hjemmebagt #duftenafhjemmebag #valsemøllen
3 måneder ago
View on Instagram |
8/16
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃

😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter:

1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler.
2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie.
3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie.
4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉).
5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille.
6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg.

Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad!

#antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃

😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter:

1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler.
2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie.
3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie.
4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉).
5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille.
6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg.

Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad!

#antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃

😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter:

1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler.
2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie.
3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie.
4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉).
5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille.
6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg.

Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad!

#antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃

😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter:

1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler.
2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie.
3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie.
4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉).
5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille.
6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg.

Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad!

#antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃

😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter:

1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler.
2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie.
3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie.
4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉).
5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille.
6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg.

Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad!

#antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃

😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter:

1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler.
2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie.
3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie.
4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉).
5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille.
6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg.

Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad!

#antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
malins_mad
malins_mad
•
Follow
🇪🇸 Mens mange taler varmt om det italienske køkken, synes det spanske køkken at være lidt mere 'anonymt' derude i verden. Det vil jeg gerne lave om på! Spanien er nemlig ikke kun hjemsted for sol, strand og sangria – det er også et skatkammer af fantastiske, antiinflammatoriske råvarer og opskrifter. Du kender vel de spanske tapas? 🌿💃 😋 Nogle af mine hjemmelavede tapas-favoritter: 1. Tortilla de patatas – en lækker spansk omelet med kogte kartofler. 2. Pimientos de Padrón – små, grønne peberfrugter svitset i olivenolie. 3. Gambas al ajillo – store rejer i hvidløg og olivenolie. 4. Ensalada rusa – en cremet salat med kogte, kolde kartofler (resistent stivelse 😉). 5. Pollo al ajillo – saftigt hvidløgskylling med persille. 6. Ensalada mixta (med et lille twist) – en mættende salat med bl.a. tun og æg. Kunne du tænke dig en (eller flere) af disse opskrifter? Skriv i kommentarfeltet, hvilke du gerne vil have, så sender jeg dem direkte til din indbakke her på Instagram 💌 Og giv gerne opslaget et ❤️, hvis du også elsker spansk mad! #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #opskrift #nemopskrift #sundmad #tapas
3 måneder ago
View on Instagram |
9/16
Frokosten kan være en udfordring, når man gerne vil lave en kostomlægning. Hvad skal man finde på, der både mætter, er sundt og nemt at lave? 🤔 Her deler jeg 4 idéer til antiinflammatoriske frokoster, der både smager godt og gør noget godt for din krop. 🌿🍴 Hvilken én vil du prøve først? 🥰

1. Sweet Potato Toast: Bagt sød kartoffel toppet med avocado 🥑, hakkede mandler 🌰 og friske krydderurter 🌿. Tilsæt gerne lidt hytteost for flere proteiner.

2. Makrel og kålsalat – lyder underligt, men smager lækkert 😋. Bland en dåse makrel 🐟 sammen med et par dl fint snittet kål 🥬, 2 spsk. skyr 🥄 og 1 tsk. sennep. Drys med hakkede mandler 🌰 og persille 🌿, smag til med salt 🧂 og peber, og spis sammen med en skive ristet fuldkorns-rugbrød . (Inspiration hentet fra christianbitzcom)

3. Tun- og kålsalat: Bland 150 g snittet kål 🥬 (køb evt. en pose færdigsnittet kål) sammen med ½ dåse tun 🐟, 1 dl hytteost, hakkede hasselnødder 🌰, 1 spsk. sesam- eller olivenolie 🥄 og en håndfuld hakket persille 🌿.

4. Ristet fuldkorns-rugbrød med avocado 🥑 og et stykke laks 🍣. Top meget gerne med et par spiseskeer surkål 🥬😋.

👩‍🍳 Tip: Nemmest af alt er rester fra aftenen før. Lav derfor dobbeltportioner, når du laver aftensmad 🍽️ – en til i aften og en til i morgen eller fryseren ❄️.

#sundhed #spissundt #kostomlægning #sundevaner #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #nemopskrift #nemfrokost #frokosttid
Frokosten kan være en udfordring, når man gerne vil lave en kostomlægning. Hvad skal man finde på, der både mætter, er sundt og nemt at lave? 🤔 Her deler jeg 4 idéer til antiinflammatoriske frokoster, der både smager godt og gør noget godt for din krop. 🌿🍴 Hvilken én vil du prøve først? 🥰

1. Sweet Potato Toast: Bagt sød kartoffel toppet med avocado 🥑, hakkede mandler 🌰 og friske krydderurter 🌿. Tilsæt gerne lidt hytteost for flere proteiner.

2. Makrel og kålsalat – lyder underligt, men smager lækkert 😋. Bland en dåse makrel 🐟 sammen med et par dl fint snittet kål 🥬, 2 spsk. skyr 🥄 og 1 tsk. sennep. Drys med hakkede mandler 🌰 og persille 🌿, smag til med salt 🧂 og peber, og spis sammen med en skive ristet fuldkorns-rugbrød . (Inspiration hentet fra christianbitzcom)

3. Tun- og kålsalat: Bland 150 g snittet kål 🥬 (køb evt. en pose færdigsnittet kål) sammen med ½ dåse tun 🐟, 1 dl hytteost, hakkede hasselnødder 🌰, 1 spsk. sesam- eller olivenolie 🥄 og en håndfuld hakket persille 🌿.

4. Ristet fuldkorns-rugbrød med avocado 🥑 og et stykke laks 🍣. Top meget gerne med et par spiseskeer surkål 🥬😋.

👩‍🍳 Tip: Nemmest af alt er rester fra aftenen før. Lav derfor dobbeltportioner, når du laver aftensmad 🍽️ – en til i aften og en til i morgen eller fryseren ❄️.

#sundhed #spissundt #kostomlægning #sundevaner #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #nemopskrift #nemfrokost #frokosttid
Frokosten kan være en udfordring, når man gerne vil lave en kostomlægning. Hvad skal man finde på, der både mætter, er sundt og nemt at lave? 🤔 Her deler jeg 4 idéer til antiinflammatoriske frokoster, der både smager godt og gør noget godt for din krop. 🌿🍴 Hvilken én vil du prøve først? 🥰

1. Sweet Potato Toast: Bagt sød kartoffel toppet med avocado 🥑, hakkede mandler 🌰 og friske krydderurter 🌿. Tilsæt gerne lidt hytteost for flere proteiner.

2. Makrel og kålsalat – lyder underligt, men smager lækkert 😋. Bland en dåse makrel 🐟 sammen med et par dl fint snittet kål 🥬, 2 spsk. skyr 🥄 og 1 tsk. sennep. Drys med hakkede mandler 🌰 og persille 🌿, smag til med salt 🧂 og peber, og spis sammen med en skive ristet fuldkorns-rugbrød . (Inspiration hentet fra christianbitzcom)

3. Tun- og kålsalat: Bland 150 g snittet kål 🥬 (køb evt. en pose færdigsnittet kål) sammen med ½ dåse tun 🐟, 1 dl hytteost, hakkede hasselnødder 🌰, 1 spsk. sesam- eller olivenolie 🥄 og en håndfuld hakket persille 🌿.

4. Ristet fuldkorns-rugbrød med avocado 🥑 og et stykke laks 🍣. Top meget gerne med et par spiseskeer surkål 🥬😋.

👩‍🍳 Tip: Nemmest af alt er rester fra aftenen før. Lav derfor dobbeltportioner, når du laver aftensmad 🍽️ – en til i aften og en til i morgen eller fryseren ❄️.

#sundhed #spissundt #kostomlægning #sundevaner #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #nemopskrift #nemfrokost #frokosttid
Frokosten kan være en udfordring, når man gerne vil lave en kostomlægning. Hvad skal man finde på, der både mætter, er sundt og nemt at lave? 🤔 Her deler jeg 4 idéer til antiinflammatoriske frokoster, der både smager godt og gør noget godt for din krop. 🌿🍴 Hvilken én vil du prøve først? 🥰

1. Sweet Potato Toast: Bagt sød kartoffel toppet med avocado 🥑, hakkede mandler 🌰 og friske krydderurter 🌿. Tilsæt gerne lidt hytteost for flere proteiner.

2. Makrel og kålsalat – lyder underligt, men smager lækkert 😋. Bland en dåse makrel 🐟 sammen med et par dl fint snittet kål 🥬, 2 spsk. skyr 🥄 og 1 tsk. sennep. Drys med hakkede mandler 🌰 og persille 🌿, smag til med salt 🧂 og peber, og spis sammen med en skive ristet fuldkorns-rugbrød . (Inspiration hentet fra christianbitzcom)

3. Tun- og kålsalat: Bland 150 g snittet kål 🥬 (køb evt. en pose færdigsnittet kål) sammen med ½ dåse tun 🐟, 1 dl hytteost, hakkede hasselnødder 🌰, 1 spsk. sesam- eller olivenolie 🥄 og en håndfuld hakket persille 🌿.

4. Ristet fuldkorns-rugbrød med avocado 🥑 og et stykke laks 🍣. Top meget gerne med et par spiseskeer surkål 🥬😋.

👩‍🍳 Tip: Nemmest af alt er rester fra aftenen før. Lav derfor dobbeltportioner, når du laver aftensmad 🍽️ – en til i aften og en til i morgen eller fryseren ❄️.

#sundhed #spissundt #kostomlægning #sundevaner #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #nemopskrift #nemfrokost #frokosttid
Frokosten kan være en udfordring, når man gerne vil lave en kostomlægning. Hvad skal man finde på, der både mætter, er sundt og nemt at lave? 🤔 Her deler jeg 4 idéer til antiinflammatoriske frokoster, der både smager godt og gør noget godt for din krop. 🌿🍴 Hvilken én vil du prøve først? 🥰

1. Sweet Potato Toast: Bagt sød kartoffel toppet med avocado 🥑, hakkede mandler 🌰 og friske krydderurter 🌿. Tilsæt gerne lidt hytteost for flere proteiner.

2. Makrel og kålsalat – lyder underligt, men smager lækkert 😋. Bland en dåse makrel 🐟 sammen med et par dl fint snittet kål 🥬, 2 spsk. skyr 🥄 og 1 tsk. sennep. Drys med hakkede mandler 🌰 og persille 🌿, smag til med salt 🧂 og peber, og spis sammen med en skive ristet fuldkorns-rugbrød . (Inspiration hentet fra christianbitzcom)

3. Tun- og kålsalat: Bland 150 g snittet kål 🥬 (køb evt. en pose færdigsnittet kål) sammen med ½ dåse tun 🐟, 1 dl hytteost, hakkede hasselnødder 🌰, 1 spsk. sesam- eller olivenolie 🥄 og en håndfuld hakket persille 🌿.

4. Ristet fuldkorns-rugbrød med avocado 🥑 og et stykke laks 🍣. Top meget gerne med et par spiseskeer surkål 🥬😋.

👩‍🍳 Tip: Nemmest af alt er rester fra aftenen før. Lav derfor dobbeltportioner, når du laver aftensmad 🍽️ – en til i aften og en til i morgen eller fryseren ❄️.

#sundhed #spissundt #kostomlægning #sundevaner #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #nemopskrift #nemfrokost #frokosttid
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Frokosten kan være en udfordring, når man gerne vil lave en kostomlægning. Hvad skal man finde på, der både mætter, er sundt og nemt at lave? 🤔 Her deler jeg 4 idéer til antiinflammatoriske frokoster, der både smager godt og gør noget godt for din krop. 🌿🍴 Hvilken én vil du prøve først? 🥰 1. Sweet Potato Toast: Bagt sød kartoffel toppet med avocado 🥑, hakkede mandler 🌰 og friske krydderurter 🌿. Tilsæt gerne lidt hytteost for flere proteiner. 2. Makrel og kålsalat – lyder underligt, men smager lækkert 😋. Bland en dåse makrel 🐟 sammen med et par dl fint snittet kål 🥬, 2 spsk. skyr 🥄 og 1 tsk. sennep. Drys med hakkede mandler 🌰 og persille 🌿, smag til med salt 🧂 og peber, og spis sammen med en skive ristet fuldkorns-rugbrød . (Inspiration hentet fra christianbitzcom) 3. Tun- og kålsalat: Bland 150 g snittet kål 🥬 (køb evt. en pose færdigsnittet kål) sammen med ½ dåse tun 🐟, 1 dl hytteost, hakkede hasselnødder 🌰, 1 spsk. sesam- eller olivenolie 🥄 og en håndfuld hakket persille 🌿. 4. Ristet fuldkorns-rugbrød med avocado 🥑 og et stykke laks 🍣. Top meget gerne med et par spiseskeer surkål 🥬😋. 👩‍🍳 Tip: Nemmest af alt er rester fra aftenen før. Lav derfor dobbeltportioner, når du laver aftensmad 🍽️ – en til i aften og en til i morgen eller fryseren ❄️. #sundhed #spissundt #kostomlægning #sundevaner #antiinflammatorisk #sundinspiration #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #nemopskrift #nemfrokost #frokosttid
4 måneder ago
View on Instagram |
10/16
Traditionen tro er der kommet rigtig mange nye følgere til profilen omkring nytår 😍 Jeg forestiller mig, at fælles for jer og for mange af os andre, er lysten til en positiv forandring i løbet af det nye år. Og det første skridt er 'ønsket' og derefter at søge viden/inspiration – så er vi da i gang! 😃

Mit ønske for 2025 er det samme som mit ønske for 2024: Med mine opskrifter, min hjemmeside, mit nyhedsbrev og ikke mindst her på Instagram ønsker jeg at afmystificere den antiinflammatoriske kost. Den kommer nemlig ofte til at fremstå meget mere kompliceret, end den egentlig er! Det er ikke noget hokuspokus, men grundlæggende bare 'rigtig mad' 🍎🍋🥑

Derudover vil jeg gerne inspirere til en tankegang om, at kosten ikke behøver at være sort eller hvid. Sund eller usund. 'Tilladt' eller 'forbudt'. Vi kan komme rigtig, rigtig langt ved at vælge mad, der støtter vores krop det meste af tiden, og give slip på enten-eller-tankegangen. Jeg vil endda påstå, at det er netop den tankegang, der gang på gang giver os følelsen af at mislykkes – og får os til at opgive vores kostomlægning.

#antiinflammatorisk #sundinspiration #sundlivsstil #sundhed #sundevaner #antiinflammatoriskkost #kostomlægning #levsundt #spissundt
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Traditionen tro er der kommet rigtig mange nye følgere til profilen omkring nytår 😍 Jeg forestiller mig, at fælles for jer og for mange af os andre, er lysten til en positiv forandring i løbet af det nye år. Og det første skridt er 'ønsket' og derefter at søge viden/inspiration – så er vi da i gang! 😃 Mit ønske for 2025 er det samme som mit ønske for 2024: Med mine opskrifter, min hjemmeside, mit nyhedsbrev og ikke mindst her på Instagram ønsker jeg at afmystificere den antiinflammatoriske kost. Den kommer nemlig ofte til at fremstå meget mere kompliceret, end den egentlig er! Det er ikke noget hokuspokus, men grundlæggende bare 'rigtig mad' 🍎🍋🥑 Derudover vil jeg gerne inspirere til en tankegang om, at kosten ikke behøver at være sort eller hvid. Sund eller usund. 'Tilladt' eller 'forbudt'. Vi kan komme rigtig, rigtig langt ved at vælge mad, der støtter vores krop det meste af tiden, og give slip på enten-eller-tankegangen. Jeg vil endda påstå, at det er netop den tankegang, der gang på gang giver os følelsen af at mislykkes – og får os til at opgive vores kostomlægning. #antiinflammatorisk #sundinspiration #sundlivsstil #sundhed #sundevaner #antiinflammatoriskkost #kostomlægning #levsundt #spissundt
4 måneder ago
View on Instagram |
11/16
Efter at have boet i Spanien i mange år, holder jeg meget af den spanske mad og de spanske traditioner. Noget af det jeg husker bedst fra denne tid på året, er Pan de higo - eller på dansk: 'figenbrød'. Det har dog intet med hverken brød eller mel at gøre, men 'brødet' består kun af tørrede figner, mandler og julede krydderier. Det smager godt sammen med nødder og konfekt, eller som en lidt sundere snack😃

Jeg har (endnu en gang) tilladt mig selv at 'freestyle' en lille smule 😉

Ingredienser
🔸200 g tørrede figner
🔸50 g smuttede mandler
🔸½ tsk. kanel
🔸½ tsk. lakridspulver

Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Fjern den lille gren fra fignerne og hak dem i mindre tern. Giv fignerne et hurtig opkog i en gryde med vand og lad dem trække i vandet i 3 minutter, før du hælder vandet fra.
3. Bag/tør de afdryppede figner i ovnen i ca. 10 minutter.
4. Blend fignerne i en blender. Hak ca. halvdelen af de smuttede mandler groft og bland både de hakkede og de hele mandler sammen med de blendede figner. Tilsæt kanel og lakridspulver og bland det hele godt sammen.
5. Form dejen til en lille rund kage, ca. 15 cm i diameter. Pak den ind i husholdningsfilm og lad den hvilke i køleskabet et døgns tid.
6. Dagen efter: Bag figenbrødet i ovnen på 150 grader i ca. 30 minutter. Lad det køle af og opbevar det i køleskabet.
Efter at have boet i Spanien i mange år, holder jeg meget af den spanske mad og de spanske traditioner. Noget af det jeg husker bedst fra denne tid på året, er Pan de higo - eller på dansk: 'figenbrød'. Det har dog intet med hverken brød eller mel at gøre, men 'brødet' består kun af tørrede figner, mandler og julede krydderier. Det smager godt sammen med nødder og konfekt, eller som en lidt sundere snack😃

Jeg har (endnu en gang) tilladt mig selv at 'freestyle' en lille smule 😉

Ingredienser
🔸200 g tørrede figner
🔸50 g smuttede mandler
🔸½ tsk. kanel
🔸½ tsk. lakridspulver

Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Fjern den lille gren fra fignerne og hak dem i mindre tern. Giv fignerne et hurtig opkog i en gryde med vand og lad dem trække i vandet i 3 minutter, før du hælder vandet fra.
3. Bag/tør de afdryppede figner i ovnen i ca. 10 minutter.
4. Blend fignerne i en blender. Hak ca. halvdelen af de smuttede mandler groft og bland både de hakkede og de hele mandler sammen med de blendede figner. Tilsæt kanel og lakridspulver og bland det hele godt sammen.
5. Form dejen til en lille rund kage, ca. 15 cm i diameter. Pak den ind i husholdningsfilm og lad den hvilke i køleskabet et døgns tid.
6. Dagen efter: Bag figenbrødet i ovnen på 150 grader i ca. 30 minutter. Lad det køle af og opbevar det i køleskabet.
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Efter at have boet i Spanien i mange år, holder jeg meget af den spanske mad og de spanske traditioner. Noget af det jeg husker bedst fra denne tid på året, er Pan de higo - eller på dansk: 'figenbrød'. Det har dog intet med hverken brød eller mel at gøre, men 'brødet' består kun af tørrede figner, mandler og julede krydderier. Det smager godt sammen med nødder og konfekt, eller som en lidt sundere snack😃 Jeg har (endnu en gang) tilladt mig selv at 'freestyle' en lille smule 😉 Ingredienser 🔸200 g tørrede figner 🔸50 g smuttede mandler 🔸½ tsk. kanel 🔸½ tsk. lakridspulver Sådan gør du 1. Tænd ovnen på 200 grader. 2. Fjern den lille gren fra fignerne og hak dem i mindre tern. Giv fignerne et hurtig opkog i en gryde med vand og lad dem trække i vandet i 3 minutter, før du hælder vandet fra. 3. Bag/tør de afdryppede figner i ovnen i ca. 10 minutter. 4. Blend fignerne i en blender. Hak ca. halvdelen af de smuttede mandler groft og bland både de hakkede og de hele mandler sammen med de blendede figner. Tilsæt kanel og lakridspulver og bland det hele godt sammen. 5. Form dejen til en lille rund kage, ca. 15 cm i diameter. Pak den ind i husholdningsfilm og lad den hvilke i køleskabet et døgns tid. 6. Dagen efter: Bag figenbrødet i ovnen på 150 grader i ca. 30 minutter. Lad det køle af og opbevar det i køleskabet.
5 måneder ago
View on Instagram |
12/16
Svensk rødbedesalat eller russisk salat. Kært barn har mange navne… (eller i hvert fald to 🙃). Selv kender jeg den under det svenske navn, og det er en rigtig klassiker på det svenske julebord. 

Som altid elsker jeg at snige lidt grøntsager ind til den ellers ret tunge julemad, dermed har opskriften også fundet vej til min madblog. Og nu her på Instagram. Så hvis du også får brug for et lille frisk pust til den danske julebuffet, hvorfor ikke lade dig inspirere af den svenske julemad? 🥰 

Ingredienser
🔸200 g rå rødbeder
🔸1 æble
🔸1 lille rødløg
🔸½ dl mayonnaise
🔸3/4 dl A38 1,5 % fedt
🔸1 tsk. sennep
🔸Salt & peber

Sådan gør du
1. Start med at koge rødbederne (med skræl) og lad dem køle af. Træk derefter skrællet af og skær rødbederne i små tern.
2. Hæld A38 i et kaffefilter og lad lidt af væden løbe fra, så bliver den lidt tykkere.
3. Hak rødløg fint. Skræl æblet og skær det i små tern.
4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag af med salt og peber. Bland det hele sammen i en skål og smag af med salt og peber.
5. Lad salaten køle af et par timer (lad den meget gerne stå og trække til dagen efter) før du serverer den.

#jul #rødbeder #juleopskrift #antiinflammatorisk #rødbedesalat
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Svensk rødbedesalat eller russisk salat. Kært barn har mange navne… (eller i hvert fald to 🙃). Selv kender jeg den under det svenske navn, og det er en rigtig klassiker på det svenske julebord. Som altid elsker jeg at snige lidt grøntsager ind til den ellers ret tunge julemad, dermed har opskriften også fundet vej til min madblog. Og nu her på Instagram. Så hvis du også får brug for et lille frisk pust til den danske julebuffet, hvorfor ikke lade dig inspirere af den svenske julemad? 🥰 Ingredienser 🔸200 g rå rødbeder 🔸1 æble 🔸1 lille rødløg 🔸½ dl mayonnaise 🔸3/4 dl A38 1,5 % fedt 🔸1 tsk. sennep 🔸Salt & peber Sådan gør du 1. Start med at koge rødbederne (med skræl) og lad dem køle af. Træk derefter skrællet af og skær rødbederne i små tern. 2. Hæld A38 i et kaffefilter og lad lidt af væden løbe fra, så bliver den lidt tykkere. 3. Hak rødløg fint. Skræl æblet og skær det i små tern. 4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og smag af med salt og peber. Bland det hele sammen i en skål og smag af med salt og peber. 5. Lad salaten køle af et par timer (lad den meget gerne stå og trække til dagen efter) før du serverer den. #jul #rødbeder #juleopskrift #antiinflammatorisk #rødbedesalat
5 måneder ago
View on Instagram |
13/16
Her er mit bud på 'Märtas skurna chokladkakor' 😋. Måske kender du dem bedre som Svenske chokoladesnitter, for det er det, de som regel kaldes her i Danmark. Men opskriften stammer fra Sveriges tredje mest solgte bog (efter Bibelen og Salmebogen), '7 sorters kakor'.

Jeg håber, Märta kan tilgive mig, for jeg har splittet hendes geniale opskrift fuldstændigt ad 🙈 og samlet den igen – på min måde. På den lidt sundere måde. Småkagerne smager måske ikke helt som Märtas gjorde, men de smager lækkert! Måske kan de være et bud på én af de 7 slags småkager til jul 😉

Ingredienser (24 stk.)
🔸100 g kokosfedt (ikke smeltet)
🔸2 dl mandler (eller 3 dl mandelmel)
🔸125 g dadler
🔸2 spsk. vand
🔸2 spsk. kakao
🔸½ tsk. bagepulver
🔸1 tsk. vaniljepulver
🔸1 lille æg

Pensling
🔸Pisket æggehvide
🔸Hakkede hasselnødder

Sådan gør du
1. Tænd ovnen på 225 grader.
2. Hak mandlerne fint til mandelmel.
3. Blend dadler sammen med vand til dadelpasta og bland det sammen med mandelmelet og resten af ingredienserne til en dej.
4. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir ved hjælp af en dejskraber til en lang strimle, ca. 8 cm bred og 1 cm høj. Pensl med pisket æggehvide og drys de hakkede hasselnødder over.
5. Bag dejen midt i ovnen i ca. 15. minutter og tag den derefter ud og skær småkagerne ud med et skråt snit - ca. 2 cm brede. Sænk temperaturen til 100 grader og stil småkagerne tilbage i ovnen ca. en times tid. Sluk derefter for varmen og lad dem køle af i ovnen sammen med eftervarmen.

#sundlivsstil #antiinflammatorisk #sundhed #sundinspiration #småkager #chokolade #jul #juleopskrift #opskrift
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Her er mit bud på 'Märtas skurna chokladkakor' 😋. Måske kender du dem bedre som Svenske chokoladesnitter, for det er det, de som regel kaldes her i Danmark. Men opskriften stammer fra Sveriges tredje mest solgte bog (efter Bibelen og Salmebogen), '7 sorters kakor'. Jeg håber, Märta kan tilgive mig, for jeg har splittet hendes geniale opskrift fuldstændigt ad 🙈 og samlet den igen – på min måde. På den lidt sundere måde. Småkagerne smager måske ikke helt som Märtas gjorde, men de smager lækkert! Måske kan de være et bud på én af de 7 slags småkager til jul 😉 Ingredienser (24 stk.) 🔸100 g kokosfedt (ikke smeltet) 🔸2 dl mandler (eller 3 dl mandelmel) 🔸125 g dadler 🔸2 spsk. vand 🔸2 spsk. kakao 🔸½ tsk. bagepulver 🔸1 tsk. vaniljepulver 🔸1 lille æg Pensling 🔸Pisket æggehvide 🔸Hakkede hasselnødder Sådan gør du 1. Tænd ovnen på 225 grader. 2. Hak mandlerne fint til mandelmel. 3. Blend dadler sammen med vand til dadelpasta og bland det sammen med mandelmelet og resten af ingredienserne til en dej. 4. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir ved hjælp af en dejskraber til en lang strimle, ca. 8 cm bred og 1 cm høj. Pensl med pisket æggehvide og drys de hakkede hasselnødder over. 5. Bag dejen midt i ovnen i ca. 15. minutter og tag den derefter ud og skær småkagerne ud med et skråt snit - ca. 2 cm brede. Sænk temperaturen til 100 grader og stil småkagerne tilbage i ovnen ca. en times tid. Sluk derefter for varmen og lad dem køle af i ovnen sammen med eftervarmen. #sundlivsstil #antiinflammatorisk #sundhed #sundinspiration #småkager #chokolade #jul #juleopskrift #opskrift
5 måneder ago
View on Instagram |
14/16
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️.

Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. 

Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊

TIL 4 PERSONER

🔸1 rød chili
🔸1/2 dl olivenolie
🔸100 g fuldkornstoast
🔸1 stort gult løg
🔸2 fed hvidløg
🔸600 g modne tomater
🔸1 liter grøntsags bouillon
🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum
🔸1 spsk. frisk merian eller timian
🔸1-2 spsk. rødvinseddike
🔸1/2 tsk. sukker
🔸salt

SÅDAN GØR DU:
1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern.
2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side.
3. Hak løg og hvidløg.
4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater).
5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg
6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt.

Velbekomme og God Weekend❣

#antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️.

Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. 

Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊

TIL 4 PERSONER

🔸1 rød chili
🔸1/2 dl olivenolie
🔸100 g fuldkornstoast
🔸1 stort gult løg
🔸2 fed hvidløg
🔸600 g modne tomater
🔸1 liter grøntsags bouillon
🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum
🔸1 spsk. frisk merian eller timian
🔸1-2 spsk. rødvinseddike
🔸1/2 tsk. sukker
🔸salt

SÅDAN GØR DU:
1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern.
2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side.
3. Hak løg og hvidløg.
4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater).
5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg
6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt.

Velbekomme og God Weekend❣

#antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️.

Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. 

Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊

TIL 4 PERSONER

🔸1 rød chili
🔸1/2 dl olivenolie
🔸100 g fuldkornstoast
🔸1 stort gult løg
🔸2 fed hvidløg
🔸600 g modne tomater
🔸1 liter grøntsags bouillon
🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum
🔸1 spsk. frisk merian eller timian
🔸1-2 spsk. rødvinseddike
🔸1/2 tsk. sukker
🔸salt

SÅDAN GØR DU:
1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern.
2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side.
3. Hak løg og hvidløg.
4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater).
5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg
6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt.

Velbekomme og God Weekend❣

#antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️.

Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. 

Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊

TIL 4 PERSONER

🔸1 rød chili
🔸1/2 dl olivenolie
🔸100 g fuldkornstoast
🔸1 stort gult løg
🔸2 fed hvidløg
🔸600 g modne tomater
🔸1 liter grøntsags bouillon
🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum
🔸1 spsk. frisk merian eller timian
🔸1-2 spsk. rødvinseddike
🔸1/2 tsk. sukker
🔸salt

SÅDAN GØR DU:
1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern.
2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side.
3. Hak løg og hvidløg.
4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater).
5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg
6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt.

Velbekomme og God Weekend❣

#antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️.

Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. 

Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊

TIL 4 PERSONER

🔸1 rød chili
🔸1/2 dl olivenolie
🔸100 g fuldkornstoast
🔸1 stort gult løg
🔸2 fed hvidløg
🔸600 g modne tomater
🔸1 liter grøntsags bouillon
🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum
🔸1 spsk. frisk merian eller timian
🔸1-2 spsk. rødvinseddike
🔸1/2 tsk. sukker
🔸salt

SÅDAN GØR DU:
1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern.
2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side.
3. Hak løg og hvidløg.
4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater).
5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg
6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt.

Velbekomme og God Weekend❣

#antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️.

Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. 

Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊

TIL 4 PERSONER

🔸1 rød chili
🔸1/2 dl olivenolie
🔸100 g fuldkornstoast
🔸1 stort gult løg
🔸2 fed hvidløg
🔸600 g modne tomater
🔸1 liter grøntsags bouillon
🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum
🔸1 spsk. frisk merian eller timian
🔸1-2 spsk. rødvinseddike
🔸1/2 tsk. sukker
🔸salt

SÅDAN GØR DU:
1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern.
2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side.
3. Hak løg og hvidløg.
4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater).
5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg
6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt.

Velbekomme og God Weekend❣

#antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Tidligere her i ugen inviterede jeg de skønne 'Tirsdagsfruer' 🥰 til en omgang rygendes varm tomatsuppe 🍲. Suppen har ligget på min blog i lang tid, men hvis du skulle have misset den, vil jeg gerne dele opskriften med dig her - den er nemlig god, nu hvor kulden for alvor har ramt ❄️. Vi brugte noget af aftenen til at lave lidt lækkert til havens alle fugle og de er vildt begejstrede for den buffet, som nu hænger i vores æbletræ🐦. Lidt palmin + fuglefrø, et par æbler og lidt grønt fra skoven - voilá. Hvis du er mere til suppe end til fuglefrø, får du lige opskriften på den her 😊 TIL 4 PERSONER 🔸1 rød chili 🔸1/2 dl olivenolie 🔸100 g fuldkornstoast 🔸1 stort gult løg 🔸2 fed hvidløg 🔸600 g modne tomater 🔸1 liter grøntsags bouillon 🔸2-3 spsk. hakket frisk basilikum 🔸1 spsk. frisk merian eller timian 🔸1-2 spsk. rødvinseddike 🔸1/2 tsk. sukker 🔸salt SÅDAN GØR DU: 1. Del chilien, fjern kernerne og hak den fint. Skær brødet i tern. 2. Varm halvdelen af olivenolien i en gryde og steg chili og brødterninger på svag varme indtil de er gyldenbrune. Tag dem op og læg dem til side. 3. Hak løg og hvidløg. 4. Skær et kryds i bunden af tomaterne og læg dem ned i en gryde med kogende vand i et par minutter. Flå tomaterne og skær dem i tern. (Spring evt. det med at flå tomaterne over, hvis du bruger små tomater). 5. Steg løg og hvidløg i resten af olien indtil løget er gennemsigtig. Tilsæt de hakkede tomater, brødterningerne og bouillon. Kog suppen på svag varme i ca. 1/2 time under låg 6. Fjern suppen fra varmen og tilsæt timian eller merian og hakket basilikum. Smag efter med eddike, sukker og salt. Velbekomme og God Weekend❣ #antiinflammatorisk #spismeregrønt #suppe #antiinflammatoriskkost #weekendhygge #vegetarisk #nemopskrift #sundlivsstil #sundmad
6 måneder ago
View on Instagram |
15/16
Hvordan har du det med november? 🍁November er jo som regel lidt grå, lidt trist, lidt mørk og lidt fugtig. Like it or not...

Jeg vil ikke påstå, at november er min livret, men vi kan jo lige så godt gøre det bedste ud af situationen, ik'? 🥰 Der er nemlig tid til tæpper og te, strikketøj og gode bøger, ild i kakkelovnen og stearinlys. Men noget af det bedste, jeg ved, er at trodse vejret, gå en lang tur og derefter komme hjem til sofahygge og noget varmt at varme mig selv om mine hænder på – en kop kaffe eller te, eller måske en kop varm Golden Milk.

❣ Hvordan har du det med november, og hvad gør du for at komme lidt nemmere igennem denne mørke tid?

Gem gerne opskriften på Golden Milk (fyldt med antiinflammatoriske krydderier), så du nemt kan finde den næste gang, du kommer hjem fra en lang gåtur 🧡💛

Ingredienser 2 kopper:
🔸1 tsk gurkemeje
🔸1 tsk ingefær
🔸1 tsk kanel
🔸½ tsk kardemomme
🔸1 knsp. vaniliepulver
🔸en lille smule sort peber
🔸1 tsk. kokosolie
🔸2 dadler
🔸5 dl plantemælk (jeg brugte havredrik)

Sådan gør du:
1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.
2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.
3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.
4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.
Hvordan har du det med november? 🍁November er jo som regel lidt grå, lidt trist, lidt mørk og lidt fugtig. Like it or not...

Jeg vil ikke påstå, at november er min livret, men vi kan jo lige så godt gøre det bedste ud af situationen, ik'? 🥰 Der er nemlig tid til tæpper og te, strikketøj og gode bøger, ild i kakkelovnen og stearinlys. Men noget af det bedste, jeg ved, er at trodse vejret, gå en lang tur og derefter komme hjem til sofahygge og noget varmt at varme mig selv om mine hænder på – en kop kaffe eller te, eller måske en kop varm Golden Milk.

❣ Hvordan har du det med november, og hvad gør du for at komme lidt nemmere igennem denne mørke tid?

Gem gerne opskriften på Golden Milk (fyldt med antiinflammatoriske krydderier), så du nemt kan finde den næste gang, du kommer hjem fra en lang gåtur 🧡💛

Ingredienser 2 kopper:
🔸1 tsk gurkemeje
🔸1 tsk ingefær
🔸1 tsk kanel
🔸½ tsk kardemomme
🔸1 knsp. vaniliepulver
🔸en lille smule sort peber
🔸1 tsk. kokosolie
🔸2 dadler
🔸5 dl plantemælk (jeg brugte havredrik)

Sådan gør du:
1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.
2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.
3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.
4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.
Hvordan har du det med november? 🍁November er jo som regel lidt grå, lidt trist, lidt mørk og lidt fugtig. Like it or not...

Jeg vil ikke påstå, at november er min livret, men vi kan jo lige så godt gøre det bedste ud af situationen, ik'? 🥰 Der er nemlig tid til tæpper og te, strikketøj og gode bøger, ild i kakkelovnen og stearinlys. Men noget af det bedste, jeg ved, er at trodse vejret, gå en lang tur og derefter komme hjem til sofahygge og noget varmt at varme mig selv om mine hænder på – en kop kaffe eller te, eller måske en kop varm Golden Milk.

❣ Hvordan har du det med november, og hvad gør du for at komme lidt nemmere igennem denne mørke tid?

Gem gerne opskriften på Golden Milk (fyldt med antiinflammatoriske krydderier), så du nemt kan finde den næste gang, du kommer hjem fra en lang gåtur 🧡💛

Ingredienser 2 kopper:
🔸1 tsk gurkemeje
🔸1 tsk ingefær
🔸1 tsk kanel
🔸½ tsk kardemomme
🔸1 knsp. vaniliepulver
🔸en lille smule sort peber
🔸1 tsk. kokosolie
🔸2 dadler
🔸5 dl plantemælk (jeg brugte havredrik)

Sådan gør du:
1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.
2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.
3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.
4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.
Hvordan har du det med november? 🍁November er jo som regel lidt grå, lidt trist, lidt mørk og lidt fugtig. Like it or not...

Jeg vil ikke påstå, at november er min livret, men vi kan jo lige så godt gøre det bedste ud af situationen, ik'? 🥰 Der er nemlig tid til tæpper og te, strikketøj og gode bøger, ild i kakkelovnen og stearinlys. Men noget af det bedste, jeg ved, er at trodse vejret, gå en lang tur og derefter komme hjem til sofahygge og noget varmt at varme mig selv om mine hænder på – en kop kaffe eller te, eller måske en kop varm Golden Milk.

❣ Hvordan har du det med november, og hvad gør du for at komme lidt nemmere igennem denne mørke tid?

Gem gerne opskriften på Golden Milk (fyldt med antiinflammatoriske krydderier), så du nemt kan finde den næste gang, du kommer hjem fra en lang gåtur 🧡💛

Ingredienser 2 kopper:
🔸1 tsk gurkemeje
🔸1 tsk ingefær
🔸1 tsk kanel
🔸½ tsk kardemomme
🔸1 knsp. vaniliepulver
🔸en lille smule sort peber
🔸1 tsk. kokosolie
🔸2 dadler
🔸5 dl plantemælk (jeg brugte havredrik)

Sådan gør du:
1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.
2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.
3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.
4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.
Hvordan har du det med november? 🍁November er jo som regel lidt grå, lidt trist, lidt mørk og lidt fugtig. Like it or not...

Jeg vil ikke påstå, at november er min livret, men vi kan jo lige så godt gøre det bedste ud af situationen, ik'? 🥰 Der er nemlig tid til tæpper og te, strikketøj og gode bøger, ild i kakkelovnen og stearinlys. Men noget af det bedste, jeg ved, er at trodse vejret, gå en lang tur og derefter komme hjem til sofahygge og noget varmt at varme mig selv om mine hænder på – en kop kaffe eller te, eller måske en kop varm Golden Milk.

❣ Hvordan har du det med november, og hvad gør du for at komme lidt nemmere igennem denne mørke tid?

Gem gerne opskriften på Golden Milk (fyldt med antiinflammatoriske krydderier), så du nemt kan finde den næste gang, du kommer hjem fra en lang gåtur 🧡💛

Ingredienser 2 kopper:
🔸1 tsk gurkemeje
🔸1 tsk ingefær
🔸1 tsk kanel
🔸½ tsk kardemomme
🔸1 knsp. vaniliepulver
🔸en lille smule sort peber
🔸1 tsk. kokosolie
🔸2 dadler
🔸5 dl plantemælk (jeg brugte havredrik)

Sådan gør du:
1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.
2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.
3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.
4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Hvordan har du det med november? 🍁November er jo som regel lidt grå, lidt trist, lidt mørk og lidt fugtig. Like it or not... Jeg vil ikke påstå, at november er min livret, men vi kan jo lige så godt gøre det bedste ud af situationen, ik'? 🥰 Der er nemlig tid til tæpper og te, strikketøj og gode bøger, ild i kakkelovnen og stearinlys. Men noget af det bedste, jeg ved, er at trodse vejret, gå en lang tur og derefter komme hjem til sofahygge og noget varmt at varme mig selv om mine hænder på – en kop kaffe eller te, eller måske en kop varm Golden Milk. ❣ Hvordan har du det med november, og hvad gør du for at komme lidt nemmere igennem denne mørke tid? Gem gerne opskriften på Golden Milk (fyldt med antiinflammatoriske krydderier), så du nemt kan finde den næste gang, du kommer hjem fra en lang gåtur 🧡💛 Ingredienser 2 kopper: 🔸1 tsk gurkemeje 🔸1 tsk ingefær 🔸1 tsk kanel 🔸½ tsk kardemomme 🔸1 knsp. vaniliepulver 🔸en lille smule sort peber 🔸1 tsk. kokosolie 🔸2 dadler 🔸5 dl plantemælk (jeg brugte havredrik) Sådan gør du: 1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta. 2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne. 3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm. 4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.
6 måneder ago
View on Instagram |
16/16
Følg Malins Mad på Instagram
  • Hjem
  • Kontakt
  • Cookie og privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
Copyright © 2025 MALINS MAD - Designet af WPZOOM

MALINS MAD
malin@malinsmad.dk
CVR-nr.: 31504759

 
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok