De 9 mest besøgte opskrifter 2. kvartal 2020

Den 1. april lavede jeg en opsamling over de 9 mest besøgte opskrifter i løbet af det første kvartal her på Malins Mad. Det var ret sjovt at se, at den gang var ikke mindre 5 af de 9 opskrifter på ‘top-listen’ fra kategorien ‘Desserter og lidt sødt til kaffen’. Jeg var lidt spændt på at se om den kommende bikini-sæson havde bidraget til et lille skift. Skift, vil jeg ikke kalde det, men tallet er nu reduceret til 4 og de øvrige 5 opskrifter er typisk dansk mad samt opskrifter, jeg fundet inspiration til i udlandet.

I dette indlæg har jeg samlet de 9 mest besøgte opskrifter på Malins Mad i det andet kvartal 2020. Traditionen tro, starter jeg nedtællingen fra nummer 9 og afslutter med den opskrift der har fået flest besøg.

‘Best nine’ fra Malins Mad 2. kvartal 2020 – værsgo’.


Nr. 9 Kylling som i Spanien

kylling som i spanien

På en 9. plads på listen finder vi ‘Pechuga a la plancha al ajillo’ – kyllingebryst stegt med hvidløg og persille. Opskriften har jeg med hjem fra Spanien, hvor vi boede i 10 år. Kyllingen er virkelig saftig og smager af rigtig meget og så er den utrolig nem og hurtig at lave. Sammen med en stor blandet salat, har du et hurtigt, sundt måltid.

Nr. 8 Proteinbarer med hampeprotein

proteinbar med hampeprotein

Jeg kan godt forstå at disse proteinbarer hapser en 8. plads. De er nemlig ret lækre. Det er sådan en lille snack som er så skøn at have hjemme når den lille sult melder sig. De er også nemme at have med i tasken og fungerer som et fint alternativ til eftermiddagskaffen, når kollegaerne hiver deres kanelsnegle frem 😉

Nr. 7 Choco Coco drøm

sund chokoladekage

Hovedingrediensen i disse klistrede chokoladekager er sorte bønner. Jep, den er god nok og det er kagen altså også. Man kan ikke smage bønnerne, men de er med til at give et godt fyldt til kagen og samtidig en god portion sunde proteiner. Ikke så tosset vel? Navnet har jeg ikke selv fundet på, det fik jeg hjælp til på Instagram og Choco Coco drøm passer nu meget godt på disse små godbider.

Nr. 6 Karins sunde snickers

sunde snickers

Man må sige, denne opskrift har været en succes! Den var med på listen også sidste gang, hvor den efter 24 timer på bloggen overhalede alle andre opskrifter og lagde sig på en pæn 2. plads. Den er faldet ned til en 6 plads i denne omgang, men det er den eneste opskrift der har holdt sig i top 9 i 6 måneder. Så hvis ikke du har prøvet den endnu, er det måske et forsøg værd?

Nr. 5 Thaifrikadeller med rød karry

thaifrikadeller

Noget af det vi er helt enige om hjemme hos os, er thaimad. Vi elsker det allesammen, så disse thaifrikadeller blev ikke helt uventet et hit her hjemme! Og der er noget der tyder på at de thailandske smager også er populært i andre hjem, da disse thaifrikadeller snupper listens 5. plads.

Nr. 4 Rabarbergrød med dadler

rabarbergrød med dadler

Definitionen af dansk sommer, rabarber… ‘Problemet’ med rabarber er at de er så sure, og de skal altså have lidt hjælp af noget sødt. Jeg har skiftet det raffinerede sukker fra min traditionelle opskrift ud mod dadler, og det bliver lige så godt – bare sundere. Hvis du lige som jeg stadig har rabarber i haven, kan jeg anbefale dig at prøve denne rabarbergrød!

Nr. 3. Fransk kartoffelsalat

fransk kartoffelsalat

Danske, nye kartofler med en ‘fransk’ dressing har lagt sig som nummer 3 i årets andet kvartal. Jeg har på fornemmelsen, det er den resistente stivelse der gør opskriften så populær på en antiinflammatorisk madblog 😉 Mine egne kartofler er snart klare til at blive høstet og de bliver nok til en fransk kartoffelsalat både en og to gange her i løbet af sommeren.

No. 2. Kyllingebøffer fra Australien

kyllingebøffer

Lidt sjovt, at også disse kom med på listen… Nr. 9 på listen er en opskrift som jeg tog med fra vores tid i Spanien. Dette er en opskrift som jeg tog med fra den gang vi boede i Australien. Det kan godt betale sig at rejse og hente inspiration i udlandet. Jeg håber at jeg snart får mulighed for at komme ud og rejse igen for at hente ny inspiration til bloggen!

Nr. 1. Ristede havregryn med kanel

ristede havregryn

Lidt uventet at de ristede havregryn løber med en førsteplads… De er så nemme at lave at man næsten ikke kan kalde det en opskrift. Havregryn, krydderier og vand og så ind i ovnen. Til gengæld er de rigtig lækre at drysse på sin skyr eller ovenpå havregrøden. De er sprøde og smager meget mere end friske havregryn.

antiinflammatorisk kost

Det var de 9 opskrifter som har fået flest besøg fra 1. april til 30. juni 2020. Det er dog et indlæg som overhaler alle opskrifter med hestelængder og det er min Antiinflammatoriske miniguide for nybegyndere. Hvis det med antiinflammatorisk kost er nyt for dig og du gerne vil have et hurtigt overblik over hvad det er, kan indlægget måske være noget for dig ❤…

Jeg er spændt på at se, hvilke af de kommende opskrifter som kommer til at ligge på listen når jeg igen laver den, den 1. oktober. Gad vide, om der stadig er flest opskrifter fra kategorien Desserter og lidt sødt til kaffen 😉

Hvis du kunne tænke dig at få mine seneste antiinflammatoriske opskrifter sendt til din email ca. hver 14. dag, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Og du ved vel, at du også kan finde mig på Instagram? Og hvis du vil have lidt hjælp og vejleding til at komme i gang med at spise antiinflammatorisk, finder du det i min Facebookgruppe – du er hjertelig velkommen! 

Ha’ fortsat dejlig dag!

2 Kommentarer

  1. Hej
    Jeg har hørt at kanel, er ikke sund at spise.
    Det er noget nyt som er kommet fram, er det rigtigt???

    • Hej Tina, det er både rigtig og forkert 😉 Der findes to slags kanel, den mest almindelige – og den billigste – hedder Kassiakanel. Den indeholder store mængder kumarin som kan være levertoksisk i store mængder (det skal dog ret store mængder til). Rigtig kanel – Ceylon kanel – er lidt dyrere men også sundere. Hvis ikke du spiser store mængder kanel, kan du rolig spise den billige af slagsen, men hvis du ønsker at få flest mulig sundhedsfordele, skal du helst gå efter økologisk Ceylon.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*