Proteinbar med hampeprotein

Så blev det fredag igen – jeg synes ugerne flyver af sted lige for tiden! I weekenden kommer Marcus hjem fra Odense og vi skal fejre hans 22-års fødselsdag. Det bliver nu ikke helt som det plejer i år – med huset fuldt af unge, glade mennesker – men det bliver stille og rolig og kun os. Det bliver anderledes end det plejer, men jeg er sikker på, det bliver hyggeligt. Vi vil dog (helt vildt) komme til at savne Tobias som ‘sidder fast’ i München…

Og så skal jeg sy. Jeg syr ‘hellere end godt’, og det er ikke altid at resultatet bliver som forventet eller ønsket. Men øvelse gør mester, så jeg bliver ved. Jeg SKAL lære det! Jeg har købt stof til hynder til terrassen og tænker, at det vel ikke kan gå helt galt?! Men måske bliver jeg klogere. Jeg har også købt det yndigste, gule stof til en nederdel – håber, at jeg også når at sy den i weekenden! For snart kommer solen nemlig tilbage.

OG… så vil jeg gerne komme med en lille opfordring ❤. I starten af ugen delte jeg et opslag på Instagram hvor jeg lidt kort præsenterede mig selv (et billede af mig selv hvor man nok kan fornemme, at jeg virkelig ikke bryder mig om at blive fotograferet 😉 ). Jeg opfordrede til, at I som læser med, også skrev et par linjer om jer selv. Flere skrev en kommentar, andre valgte at sende mig en privat besked. Jeg elsker at høre fra jer og vil rigtig gerne ‘lære jer lidt bedre at kende’, så giv gerne lyd fra jer! Der er altid muligt at sende mig en lille hilsen og jeg hører lige så gerne fra nye læsere som ‘gamle’ ❤.

Blandt dem der præstenterede sig i starten af ugen, fandt jeg ud af, at der var rigtig mange der delte flere af mine interesser såsom syning, strik, renovering af møbler og have. Så det er ikke kun sund kost, vi har til fælles!

Proteinbar med hampeprotein

Det er lidt luksus at have noget lækkert OG sundt hjemme, når den lille lækkersult melder sig. Et lille stykke mørk chokolade (gerne med mint-smag) er en klar favorit, men forandring fryder. Disse proteinbars, som er lavet med en masse sunde kerner og nødder, er både nemme og hurtige at lave. Opbevar dem i køleskabet eller i fryseren – luksus in a box. Jeg har tidligere lavet disse rawbars bagte med pistacenødder og lime – de er også virkelig lækre!

Jeg lavede proteinbarerne med hampeprotein fra Nyborggaard, men de kan sagtens laves uden proteinpulver!

Jeg har fået flere efterlysninger på snacks og søde sager bagt uden dadler. Det arbejder jeg på, og det kommer også opskrifter på det, så stay tuned 😉

Og så vil jeg bare ønske jer allesammen en helt fantastisk weekend! En af de der helt vildt gode!!

Proteinbar

Antal

10

stykker
Forberedelse

10

minutter
Færdig på

1

time 

10

minutter

Ingredienser

 • 1 dl havregryn

 • 3 spsk. kokos

 • 2 spsk. sesamfrø

 • ½ dl hakkede hasselnødder

 • 2 spsk. solsikkekerner

 • 2 spsk. kokosolie

 • 100 g dadler

 • 2 spsk. hampeprotein

Sådan gør du

 • Læg dadlerne i et glas med vand og lad dem trække i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra.
 • Bland havregryn, kokos, sesamfrø, hakkede hasselnødder og solsikkekerner sammen i en skål.
 • Blend dadlerne sammen med kokosolien i en lille blender til en cremet sauce.
 • Bland de tørre ingredienser sammen med kokosfedt/dadler og tilsæt protein-pulveret. Bland det hele sammen til en dej og form det til en aflang ‘kage’ på et stykke bagepapir. Drys evt. med lidt kokos, sesamfrø eller hakkede nødder.
 • Lad kagen køle af i køleskabet en times tid, skær den derefter ud i 8-10 barer.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*