Ved hjælp af denne opskrift kan du have en god hverdags-middag færdig indenfor 20 min. Hvis du vælger at bruge mit tips nederst på siden, får du reduceret tiden for den daglige madlavning til 10 min 🙂
Vidste du i øvrigt, at tomater på dåse tæller med i de 600 g grøntsager vi skal have om dagen? Læs evt. mere om de ‘600 g om dagen’ på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Du ved vel godt, at du også kan følge mig på både Instagram og Facebook. I min Facebookgruppe; ‘Antiinflammatorisk kost – sundhed, velvære og vægttab‘ kan du også få inspiration og gode råd til at komme i gang med Antiinflammatorisk kost. Du er hjertelig velkommen til at være med.
Karrysuppe med kylling og tomat
4
portioner15
minutter20
minutterIngredienser
400 g kyllingebryst
1 gul løg
200 g gulerødder
1 æble
2 spsk. olivenolie
1 spsk. karry
2 dåser hakkede tomater
2 dl vand
1 dåse kokosmælk
2 hønsebouillon tern
salt & peber
1-2 tsk. hvidvinseddike
½ dl hakket persille
Sådan gør du
- Hak løg og skær kylling, æble og gulerod i små tern
- Svits kylling, æble og grøntsager i olivenolien sammen med karry et par minutter
- Tilsæt de hakkede tomater, vand, kokosmælk samt bouillonterninger
- Lad det hele simre et par, tre minutter og smag af med salt, peber og hvidvinseddike. Drys med hakket persille før servering.
Notes
- Lav gerne dobbelt portion og gem halvdelen til næstkommende dag. Når suppen står og trækker bliver den lidt tykkere og passer fint som en omgang pasta sauce. Tilsæt gerne 100 g frisk spinat og servér saucen med fuldkornspasta.