Bloggens mest besøgte opskrifter 2020

Best 9 2020

I dette indlæg har jeg samlet de 9 mest besøgte opskrifter på Malins Mad i løbet af 2020. Hvis du har læst mine tidligere indlæg i samme serie, kender du nok allerede nogle af opskrifterne – der er nemlig op til flere gengangere. Og bland de 9 opskrifter er der helt klart en kategori som topper, nemlig ‘Desserter og lidt sødt til kaffen‘ som bidrager med 4 af opskrifterne.

Traditionen tro, starter jeg nedtællingen fra nummer 9 og afslutter med den opskrift som har fået flest besøg i året der gik. ‘Best nine’ fra Malins Mad 2020 kan måske give dig lidt inspiration til madlavningen også i 2021, så værsgo’.


Nr. 9 – Protein-smoothie med mango og passion

På en 9. plads finder vi denne Protein-smoothie med mango, passion og hindbær. Jeg laver den i forskellige varianter – ofte tilsætter jeg en håndfuld frossen spinat eller frosne edamame bønner for at få lidt flere grøntsager – og jeg laver den HVER dag og bliver aldrig træt af den! Ungerne er dog ret trætte af lyden af min blender (allerede) kl. 10 hver eneste dag.

Nr. 8 – Raw Brownie

raw brownie

Jeg kan sagtens forstå at denne lille raw brownie har taget en plads på listen. Den er nemlig klistret, den knaser og den smager af en kombination af kakao, kaffe og lakrids – what’s not to like? Med denne lille godbid til kaffen går du ikke på kompromis med hverken smag eller sundhed.

Nr. 7 – Fransk kartoffelsalat

fransk kartoffelsalat

Gad vide, om det er jagten på den ‘resistente stivelse’ i de kolde kartofler som gør at denne opskrift har snuppet en 7. plads på listen? Den smager bedst med helt nye, danske kartofler, men hvis ikke du kan vente til i sommer, smager den nu også godt med f.eks. aspargeskartofler. Kartoffelsalaten er nem at lave og smager fantastisk til det meste.

Nr. 6 – Knækbrød af gammelt rugbrød

knækbrød rugbrød

En ret genial opskrift, om jeg må sige det selv. Gammelt, tørt, kedeligt rugbrød bliver med denne opskrift forvandlet til det lækreste, sprøde knækbrød. Jeg går virkelig ind for Stop Madspild og lige rugbrød er noget af det, vi ofte får rester af hjemme hos os. Gør du?

Nr. 5 – Karins sunde snickers

sunde snickers

Karins sunde snickers har sikret sig en plads på listen for ikke mindre end 3. gang. De faldt af i en kort periode i efteråret, men er nu tilbage på toplisten igen. Disse ‘snickers’ er et godt og lidt sundere alternativ til de originale chokoladebarer og jeg har får rigtig mange positive tilbagemeldinger på opskriften. Så hvis ikke du har prøvet dem endnu…

Nr. 4 – Ristede havregryn med kanel

ristede havregryn

Tidligere på året snuppede denne opskrift en klar 1. plads. Den klarer sig stadig godt og det er virkelig også en nem og brugbar opskrift! Så hvis du mangler noget nemt og sundt at drysse på din A38, vil jeg anbefale dig at prøve disse ristede havregryn med smag af kanel. Og prøv gerne at skifte kanelen ud mod andre krydderier; kardemomme, lakrids eller vanilje måske?

Nr. 3 – Gryderet med linser

Mange husker linser fra sin barndom som noget helt forfærdeligt og vælger derfor bevidst måltider med linser fra. Det er ærgerligt! Denne ret har intet med barndommens sønderkogte linser at gøre, og hvis du tilhører ovennævnte kategori, burde du helt sikkert give denne gryderet en chance. Det er jo ikke uden grund, gryderetten har slået ikke mindre end 2 chokoladeopskrifter!

Nr. 2 – Raw chokoladekage

raw chokoladekage

Gæt en hovedingrediens! Kakao – ja. Nødder – ja. Sorte bønner – ja da! Tænk at en opskrift bagt med sorte bønner, kan komme så højt op på listen! Kagen er forbavsende lækker og må nok defineres som en sund kage! Bønnerne ødelægger ikke smagen, men gør noget godt for både konsistensen og den gode samvittighed.

Nr. 1 – Cremet chokoladebrownie med crunchy peanuts

chokoladekage

And the winner 2020 isssss; Cremet chokoladebrownie med crunchy peanuts! Dette er en af de absolut første opskrifter jeg lade på min hjemmeside helt tilbage i 2019. Og åbenbart, en af de bedste.

antiinflammatorisk kost

Det var de 9 opskrifter som har fået flest besøg her på siden i 2020. Det er dog et indlæg som stadig overhaler alle opskrifter og det er min Antiinflammatoriske miniguide for nybegyndere. Hvis det med antiinflammatorisk kost er nyt for dig og du gerne vil have et hurtigt overblik over hvad det er, kan indlægget måske være noget for dig ❤…

Afslutningsvis vil jeg gerne sige tak til jer alle for året der er gået! Jeg ønsker jer alle sammen et rigtig godt nytår, og glæder mig til at se jer igen i løbet af 2021.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*