Raw brownie

Endnu en opskrift til min ‘lidt-sødt-til-kaffen-kategori‘. Den lille raw brownie er klistret, den knaser og den smager af en kombination af kakao, kaffe og lakrids. Ku’ det være noget?

Raw brownie med lakrids

Antal

15

stykker
Forberedelse

15

minutter
Færdig på

1

time 

30

minutter

Ingredienser

  • 1 dl havregryn

  • 1 dl græskarkerner

  • 2 spsk. kakaopulver

  • 3 spsk. peanutbutter

  • 8 dadler uden sten

  • 2 spsk. kogt kaffe

  • 1 tsk. lakridspulver

  • 50 g mørk chokolade (mindst 70%)

  • Lidt flagesalt

  • 2 spsk. hakkede hasselnødder

Sådan gør du

  • Læg dadlerne i et glas med vand og lad dem trække i ca. 10 minutter.
  • Blend havregryn og græskarkerner i en foodprocessor.
  • Hæld vandet fra dadlerne og tilsæt dem sammen med peanutbutter, kaffe og kakao. Blend det hele til en dej og form den til en plade (ca. 1½ cm høj) på et stykke bagpapir.
  • Drys lakridspulveret over kagen.
  • Smelt chokoladen over vandbad og hæld det over kagen med lakrids. Drys med lidt flagesalt og de hakkede hasselnødder.
  • Stil kagen i fryseren og lad den fryse en times tid og skær den derefter op i små, mundrette stykker. Opbevar den i køleskabet eller i fryseren.

Følg mig gerne på Instagram, hvis du ønsker
mere inspiration til antiinflammatorisk
kost

10 kommentarer

  1. Pingback: De 9 mest besøgte opskrifter, 1. kvartal 2020 - Malins Mad

  2. Pingback: Antiinflammatorisk kost: En miniguide for nybegyndere - Malins Mad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*