Hjemmesidens mest besøgte opskrifter i 2021

antiinflammatoriske opskrifter

Når vi går ind i et nyt år, kan jeg godt lide at kigge tilbage på året der gik, og det gælder også i forhold til min hjemmeside. Hvilke opskrifter kunne læserne godt lide og hvilke opskrifter søger de efter. I slutningen af 2020 lavede jeg en opsamling af de opskrifter som fået flest besøg i løbet af året, og det har jeg også valgt at lave i år. Opsamlingen bærer desværre præg af, at jeg har travlt med alt muligt andet. Der er ikke tilkommet så mange nye opskrifter til siden, som jeg havde håbet på, og derfor går nogle af favoritterne fra 2020 igen 2021. Det må blive en lille reminder til mig selv om at prioritere nye opskrifter i 2022.

For at holde spændingen så længe som muligt 😉 starter jeg selvfølgelig nedtællingen fra nummer 9…

pizzasalat

Nr. 9: Pizzasalat

Jeg er faktisk glad for at se, at lige denne salat har taget sig ind på listen. Hjemme hos os elsker vi nemlig denne hvidkålssalat og den kan løfte hvilken som helst pizza til et helt andet niveau! Vi henter nærmest aldrig en pizza, men det er ikke så sjældent vi laver en hjemmelavet, og som regel, serverer vi denne salat til. Der hvor jeg kommer fra, lægger man ofte salaten ovenpå pizzaen. Prøv det!

laks med kokos

Nr. 8: Laks med kokos

Opskriften er lynhurtig at lave, og måske er det en af grundene til at den er kommet på listen. Der skal heller ikke så mange ingredienser til, det kunne også være en anledning til successen. Eller så er det helt enkelt fordi den smager så godt…

chokoladekage

Nr. 7: Cremet chokoladebrownie med crunchy peanuts

Kagen ligger altid, som i ALTID, på top 10 over hjemmesidens mest besøgte opskrifter. Her er jeg ikke i tvivl om hvorfor, den smager nemlig himmelsk! Tænk hvad man kan gøre, med bare 5 ingredienser.

grønkålstærte med valnødder

Nr. 6: Grønkålstærte med valnødder

Denne grønkålstærte smager specielt godt omkring jul, men jeg kunne sagtens finde på at lave den når som helst på året. Serveret med en sprød rødkålssalat, har du et festmåltid med masser af smag og smukke farver!

ristede havregryn

Nr. 5: Ristede havregryn med kanel

Så bliver det ikke meget nemmere: Havregryn og vand (og evt. lidt kanel) og så ind i ovnen. Det sker noget spændende med smagen, når man rister havregryn og de smager virkelig godt ovenpå lidt A38 eller en portion havregrød!

sunde chokoladekugler

Nr. 4: Proteinkugler version 2.0

De skønneste chokoladekugler fyldt med lidt ekstra protein. Den smeltede chokolade rundt om har det rigtige ‘knæk’ og kakaonibsene indeni, giver det knas, jeg (og mange andre) ikke kan få nok af!

knækbrød rugbrød

Nr. 3: Knækbrød af ‘gammelt’ rugbrød

Vi er mange der går ind for stop-madspild, og i den forbindelse er denne opskrift guld værd. For hvor tit har man ikke en rest rugbrød tilbage i slutningen af ugen, som er så tørt, at man ikke rigtig har lyst at spise det? Trylle, trylle, trylle…

Nr. 2: Protein-smoothie med mango, passion og hindbær

Når en smoothie smager som dessert, er det ikke så svært at holde fast i den gode vane med at drikke et glas grønt om dagen, vel? For at lave den endnu lidt sundere, kan du med fordel tilføje lidt frossen spinat eller lidt selleri.

stegt grønkål

Nr. 1: Stegt grønkål med citrus

Jeg må ærlig indrømme, det kommer helt bag på mig, at denne opskrift snupper nr. 1… Ikke fordi den ikke er god – det er den – men det var en af de opskrifter jeg lynhurtig fik svitset sammen og billedet bærer da helt klart også præg af en hovsaløsning. Men den er god nok, årets vindere er…

Det var så de 9 mest besøgte opskrifter i løbet af 2021 og forhåbentlig, kan du bruge listen som inspiration. Selv satser jeg på at fylde hjemmesiden med mange, nye opskrifter i løbet af 2022, så følg gerne med og lad dig inspirere. Hvis ikke du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, hvor jeg løbende sender nye opskrifter ud sammen med evt. nyheder, har du mulighed for at tilmelde dig her. Du har også mulighed for at følge med på Instagram eller melde dig ind i min Facebookgruppe, hvor det også handler om antiinflammatorisk kost og livsstil.

Rigtig godt nytår!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*