avocado smoothie med mango
Morgenmad og mellemmåltider

Avocado smoothie med mango

Den første dag i januar forsøger jeg som regel at gå en rigtig lang tur og pleje min krop med vand, frugt og grønt. For er det noget jeg craver på denne tid af året, så er det frugt og grønt. Min krop skriger efter det og det her er avocado smoothien kommer ind i billedet.

pan de higo
Smagen af jul

Pan de higo

En spansk Pan de higo består af tørrede figner, hakkede mandler og julede krydderier. Den er nem at lave og smager skønt sammen med nødder og konfekt til julen. Eller som en lidt sundere snack, når lækkersulten melder sig.

surdej
Blog

Surdej

Jeg læste et sted, at man bør bruge nogle uger på at “lære sin surdej at kende,” og det giver virkelig mening for mig. Hver surdej opfører sig forskelligt (de er jo levende væsener 😉) og det skal lidt tid til at forstå dens cyklus.

fermenterede grøntsager
Blog

Fermenterede grøntsager

En stor del af vores immunforsvar sidder i tarmen og ved at fremme en sund tarmflora kan surkål og anden fermenteret mad styrke immunforsvaret og hjælpe kroppen med at bekæmpe infektioner. At fermentere grøntsager er hverken svært eller tidskrævende, men omvendt en vildt spændende proces!

semi dried hyben
Salater og tilbehør

Semidried hyben

Jeg har virkelig fået øjnene op for hyben i år. De vokser overalt lige for tiden og da de er både nemme og hurtige at plukke og fyldt med kostfibre og vitaminer, mineraler og antioxidanter, så fylder jeg en lille pose i ny og næ. Jeg har gemt lidt i fryseren til vinteren, men har også travlt med at prøve nye idéer af. Som f.eks. disse semi-dried hyben.