Quinoasalat i alle regnbuens farver

Denne quinoasalat er ikke bare sund, men også enormt smuk. Det er sådan en salat, man bare bliver glad af 🙂 Gennem at bruge frugt og grønt i alle regnbuens farver, får man  mange forskellige næringsemner og vitaminer. Den røde peberfrugt er f.eks. enormt rig på c-vitamin, avocadoen indeholder sunde fedtsyrer og de sorte bønner nyttige proteiner og mange kostfibre.

Quinoasalat i alle regnbuens farver

Servings

4

servings
Prep time

30

minutter
Cooking time

40

minutter

Ingredienser

  • 2 dl quinoa

  • 1 dåse sorte bønner

  • spidskål

  • crispy salat

  • 1 mango

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 avocado

  • hakket frisk koriander

  • Til dressingen
  • saften fra 1 lime

  • 2-3 spsk. olivenolie

  • 2 tsk. honning

  • 1 fed presset hvidløg

  • 2 tsk. dijon sennep

  • salt

Sådan gør du

  • Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken og lad den køle af
  • Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem grundigt
  • Snit salat og spidskål, skær mango, avocado og peberfrugt i tern. Bland det hele sammen i en skål sammen med finthakket koriander
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten

Notes

  • Servér salaten som tilbehør til kød eller fisk eller til vegetariske bøffer – f.eks. disse

En kommentar

  1. Pingback: Langtidsbagte tomater med urter - Malins Mad - Få opskriften her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*