Denne quinoasalat er ikke bare sund, men også enormt smuk. Det er sådan en salat, man bare bliver glad af 🙂 Gennem at bruge frugt og grønt i alle regnbuens farver, får man mange forskellige næringsemner og vitaminer. Den røde peberfrugt er f.eks. enormt rig på c-vitamin, avocadoen indeholder sunde fedtsyrer og de sorte bønner nyttige proteiner og mange kostfibre.
Quinoasalat i alle regnbuens farver
4
Portioner30
minutter40
minutterIngredienser
2 dl quinoa
1 dåse sorte bønner
spidskål
crispy salat
1 mango
1 rød peberfrugt
1 avocado
hakket frisk koriander
- Til dressingen
saften fra 1 lime
2-3 spsk. olivenolie
2 tsk. honning
1 fed presset hvidløg
2 tsk. dijon sennep
salt
Sådan gør du
- Kog quinoa ifølge instruktionerne på pakken og lad den køle af
- Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem grundigt
- Snit salat og spidskål, skær mango, avocado og peberfrugt i tern. Bland det hele sammen i en skål sammen med finthakket koriander
- Bland ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten
Notes
- Servér salaten som tilbehør til kød eller fisk eller til vegetariske bøffer – f.eks. disse
Pingback: Langtidsbagte tomater med urter - Malins Mad - Få opskriften her