Hjemmelavede popcorn

Så simpelt, men så godt! Der er ingen grund til at købe micro-popcorn som svømmer i usunde fedtstoffer, men lav dine egne popcorn i sund oliven- elle rapsolie. Eller prøv at lave dem i kokosolie, hvis du kan lide en svag smag af kokos.

Hjemmelavede popcorn

Portioner

2

portioner
Forberedelse

2

minutter
Klar på

10

minutter

Ingredienser

  • 1 dl majskerner til popcorn

  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  • Sæt en gryde med tyk bund på komfuret. Tænd på middel varme
  • Hæld olien og popcornkerner i gryden
  • Sæt låg på. Når kernerne holder op med at poppe, tag gryden fra komfuret
  • Drys med lidt salt.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*