Blåbærsmoothie med grønkål

I rigtig mange år har jeg lavet den samme smoothie hver eneste dag. Jeg er stadig ikke træt af den, men min nysgerrighed driver mig til at kaste mig ud i nye varianter. Jeg bruger som regel den samme base – kefir, banan, bær og proteinpulver – men varierer derefter indhold efter hvad jeg har hjemme. Frosne grøntsager, frugt og bær gør at smoothie bliver både kold og cremet. Mums! (Vær opmærksom på at frosne bær skal have et hurtig opkog før du bruger dem.) Dagens kølskabshøst gav mig denne opskrift på en blåbærsmoothie med grønkål (og en masse andet godt).

Den seneste tid er jeg blevet helt vild med at bruge hele citroner i mine smoothies og greenies – hele som med skal. Skallet har en virkelig delikat smag som gør noget godt ved smoothies. En grøntsag jeg bruger rigtig ofte lige for tiden er bladselleri. Jeg er faktisk ikke specielt vild med smagen af bladselleri, men i en smoothie smager de virkelig lækkert – af en eller anden grund…

Det er ikke nødvendig at bruge proteinpulver i sin kost – langt fra. Vi får som regel nok protein gennem vores kost. Jeg begyndte at bruge det på et tidspunkt hvor der var meget fokus på vægten af protein og det er ligesom blevet hængende i mit køkken. Jeg bruger ikke ret meget af det, men jeg bruger det en del når jeg bager, og når jeg laver smoothies. Hvorfor? Smagen. Smagen af dette mango-passions-proteinpulver (reklamelink) er ikke mindre en fantastisk i smoothies! Hvis du ønsker et vægttab, kan det være en god idé at sørge for at få nok protein.

Blåbærsmoothie med grønkål

Portioner

2

portioner
Forberedelse

5

minutter
Færdig på

5

minutter

Ingredienser

  • 2 dl kefir

  • 1 banan

  • ½ økologisk citron med skal

  • et par cm frisk ingefær

  • 2 stilke bladselleri

  • 100 g blåbær

  • 100 g frossen grønkål

  • ½ avocado

  • 15 g proteinpulver med mango-passion-smag (reklamelink)

Sådan gør du

  • Læg alle ingredienser i en blender og tryk på start. Enjoy!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*