fbpx
Clean Collagen

Clean Collagen fra Nyttoteket består af 100 % kollagenhydrolysat fra græsfodrede køer og er helt fri for tilsætningsstoffer. Giv din krop en længe glemt del af vores daglige kost – collagen.

Clean Collagen kommer fra køer, der græsser på naturlige græsgange hele året rundt.

Hos mennesker udgør collagen 30-35 % af det samlede protein, hvilket gør det til det mest tilstedeværende protein i menneskekroppen. Collagen findes i hår, hud, negle, led, sener og endda i organer som hjerte, lunger og lever. Ordet collagen stammer fra det græske ord for lim: kólla. Et meget passende ord, da det ofte omtales som “limen”, der holder kroppen sammen.

Kroppen producerer selv collagen, men samtidig sker der en konstant nedbrydning af proteinet. Nedbrydningen af collagen fortsætter med samme hastighed, men kroppens egen produktion af collagen falder med stigende alder og allerede fra 30-års-alderen.

Oprindeligt var knogle bouillon, hjerte, lever, sener og endda hele krebsdyr mere udbredt i vores kost, og det var sådan, vi fik det vigtige collagen. Mange af os spiser ikke længere disse fødevarer regelmæssigt og får derfor ingen eller ubetydelige mængder collagen gennem kosten. Clean Collagen er derfor et fremragende produkt til at genindføre collagen i din kost på en enkel måde.

195,00 kr.

På lager

Kategori

Beskrivelse

Hvad er Collagen?

Collagen er et protein som du naturligt har i kroppen, fremfor alt i hud, sener, ledbånd, brusk og knogler, men også i hår og negle. Collagen opbygger og vedligeholder brusken i dine led, styrker knoglerne og musklerne og holder huden stram og elastisk. Din krop danner selv proteinet, men allerede ved 30-års-alderen, falder kroppens naturlige produktion af collagen. Det er derfor, at du med alderen får synlige rynker og stivere led – din krops collagen niveau er faldet. Kroppen bliver simpelthen mindre fleksibel.

Tidligere fik vi naturligt collagen gennem vores kost, da vi spiste mere af f.eks. indmad, sener og ben- bouillon. I dagens kost, får de fleste af os ikke ret meget af den slags, derfor kan det være en god idé at få det som kosttilskud.

Hvordan bruger jeg Clean Collagen?
Bland 1-2 spsk. med drik efter eget valg.

Clean Collagen klumper ikke og blandes let i alle typer drikkevarer. Med sin neutrale smag blandes den nemt med de øvrige ingredienser i smoothies, vand, juice, supper, gryderetter eller i varme drikkevarer som kaffe eller te.

Tilføj den manglende brik i kostpuslespillet med Collagen som kosttilskud. Kontinuitet er nøglen, når det gælder collagen og de sundhedseffekter, det kan give dig.

Ingredienser: Hydrolyseret Collagen, type 1 og 3
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt, undgå direkte sollys
Dosering: ca. 1-2 spsk./dag
Portioner pr. pakke:
1 spsk./dag = ca. 70 portioner
2 spsk./dag = ca. 35 portioner

Kan indeholde spor af bælgfrugter og mælk.

Læs mere om fordelene med collagen

Yderligere information

Vægt 500 g

1 anmeldelse af Clean Collagen

  1. Susanne Jensen

    Fantastiks produkt! Jeg har nu indtaget Clean Collagen dagligt i ca. 1 år. Jeg mærker tydeligt forskel! Speciel om vinteren. Jeg har ikke haft ondt i mine lede, hvilke jeg ellers ofte har haft, når der er koldt udenfor. Kan kun anbefale, at prøve det !

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *