Guacamole

Uanset hvor stor en skål vi laver her hjemme, er der næsten aldrig guacamole nok. Vi elsker det alle 5, og ikke mindst jeg selv! Jeg kan spise det til det meste, og jeg er den der slikker skålen til sidst (hvis en af de andre ikke allerede har gjort det). En af drengenes kammerater lærte mig at blande fint hakkede tomater i, og det fif har jeg været glad for og holder fast i.

Guacamole

Portioner

4

portioner
Forberedelse

5

minutter
Klar på

5

minutter

Opskriften giver 4 små portioner. Her hjemme laver vi altid dobbelt portion! 😉

Ingredienser

  • 1 moden avocado

  • 1 lille fed hvidløg

  • 2 spsk. græsk yoghurt

  • 5-6 fint hakkede cherrytomater

  • Salt

Sådan gør du

  • Mos avokadoen og bland de fint hakkede tomater i
  • Tilsæt en lille fed presset hvidløg og græsk yoghurt
  • Smag af med salt.

Uanset hvor stor en portion guacamole vi laver her hjemme, er der sjældent nok. Denne opskrift indeholder hakkede cherrytomater – et tips jeg fik af en af drengenes kammerater – og det giver en god smag. Og så bliver portionen også lidt større, når ma….

4 Kommentarer

  1. Pingback: Chili sin carne - Malins Mad

  2. Pingback: Veganske quesadillas med spinat og bønnehummus - Malins Mad

  3. Pingback: Veggieburger med sorte bønner og quinoa - Malins Mad

  4. Pingback: Burritos veggiestyle - Malins Mad - find opskriften her

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*