Det lyder næsten latterligt sundt, og det er det også. Sundt, men også utroligt lækkert – mine unger elsker dem. Chipsene bliver helt papirtynde og enormt sprøde. Prøv evt. at krydre dem med lidt chili, lakrids eller andet krydderi, du godt kan lide. Dette er en ‘basisversion’ krydret kun med olivenolie og salt.
Grønkålschips
Portionerportioner
Forberedelse
5
minutterKlar på
50
minutterIngredienser
Frisk grønkål
olivenolie
salt
Sådan gør du
- Skyl grønkålen grundigt og tør den på et rent viskestykke
- Riv eller skær bladene af stokken og læg dem i en skål
- Hæld lidt olivenolie over og brug fingrene til at massere olien ind i bladene
- Læg grønkålen på en bagplade med bagepapir og drys med lidt salt
- Rist/tør grønkålen i ovnen ved 80-100 grader i ca. 45 minutter. Hvis grønkålen ikke er helt sprød efter 45 minutter; sluk for ovnen og lad den stå i eftervarmen indtil den er knasende sprød.
- Lad den køle af på et stykke køkkenpapir
Pingback: Rosenkålssalat med granatæble og sesamfrø - Malins Mad