Uanset hvor stor en skål vi laver her hjemme, er der næsten aldrig guacamole nok. Vi elsker det alle 5, og ikke mindst jeg selv! Jeg kan spise det til det meste, og jeg er den der slikker skålen til sidst (hvis en af de andre ikke allerede har gjort det). En af drengenes kammerater lærte mig at blande fint hakkede tomater i, og det fif har jeg været glad for og holder fast i.
Guacamole
4
portioner5
minutter5
minutterOpskriften giver 4 små portioner. Her hjemme laver vi altid dobbelt portion! 😉
Ingredienser
1 moden avocado
1 lille fed hvidløg
2 spsk. græsk yoghurt
5-6 fint hakkede cherrytomater
Salt
Sådan gør du
- Mos avokadoen og bland de fint hakkede tomater i
- Tilsæt en lille fed presset hvidløg og græsk yoghurt
- Smag af med salt.
Uanset hvor stor en portion guacamole vi laver her hjemme, er der sjældent nok. Denne opskrift indeholder hakkede cherrytomater – et tips jeg fik af en af drengenes kammerater – og det giver en god smag. Og så bliver portionen også lidt større, når ma….
Pingback: Chili sin carne - Malins Mad
Pingback: Veganske quesadillas med spinat og bønnehummus - Malins Mad
Pingback: Veggieburger med sorte bønner og quinoa - Malins Mad
Pingback: Burritos veggiestyle - Malins Mad - find opskriften her