Uhhh, den her chokoladekage må du ikke snyde dig selv eller familien/vennerne for. Den er cremet, den er crunchy og smager intensivt af chokolade. Det er sådan en kage, hvor der er nok med et lille stykke, da den smager af så meget. Hvem ved, måske er der også plads til en lille portions vaniljeis til?
Cremet chokoladebrownie med crunchy peanuts
Antal portioner
8
Antal portionerForberedelse
10
minutterKlar på
20
minutterIngredienser
18 dadler uden sten
2 spsk. kokosolie
2 spsk. vand
50 g saltede peanuts
50 g kakaopulver
50 g mørk chokolade (evt. uden tilsat sukker)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader
- Blend dadlerne med kokosolien og vand indtil du får en cremet ‘sauce’
- Hak peanuts og chokolade
- Bland kakaopulver, nødder og hakket chokolade ned i dejen med dadler (gem lidt peanuts til pynt)
- Læg dejen på en bradepande med bagepapir og form den til en kage ca. 10 x 15 cm. Pynt med de resterende peanuts
- Bag kagen midt i ovnen i 10 min
- Lad den køle af, og skær den ud i små stykker. Servér et lille styk’ eller to til kaffen.
Notes
- Når du bliver træt af cremet chokolade kage (det gør du nok ikke 🙂 ), kan du jo prøve denne raw chokoladekage, bagt på sorte bønner.
Pingback: Cremet chokoladekage med crunchy peanuts -
Pingback: Antiinflammatorisk madklub - Malins Mad
Pingback: De 9 mest besøgte opskrifter, 1. kvartal 2020 - Malins Mad
Hej Malin
Hvilken slags chokolade bruger du og hvor køber du den?
Hej Jette, hvis det er en sukkerfri chokolade du gerne vil have fat i, så har jeg selv god erfaring med den mørke chokolade fra Easis. Den findes de fleste steder som f.eks. Bilka, Føtex, Menu eller Superbrugsen.
Tak skal du have – men den indeholder sødestoffer ikke sandt?
Hej Malin
Wauw har lige lavet denne kage for første gang, og hvilken succes Tak for en lækker opskrift!
Mvh Sisse
Tak for din skønne besked, Sisse – hvor er det dejligt at høre, du blev så glad for opskriften. Jeg synes også selv, den er ret lækker 🙂 KH Malin