Tabbouleh

Tabbouleh er en libanesisk salat – fyldt med grøntager og krydderurter. Citron bidrager med en frisk smag og bulgur med mættende kulhydrater. Lad gerne salaten stå og trække lidt, før du serverer den. Det gør den bare (endnu) bedre!

Tabbouleh

Antal portioner

4

portioner
Forberedelse

20

minutter
Færdig på

20

minutter

Ingredienser

  • 1 kæmpe bundt bredbladet persille (eller ca. 3-4 dl. hakket)

  • 250 g modne cherrytomater

  • 1 stort forårsløg

  • 2 stilke mynte

  • 1,5 dl kogt fuldkorns bulgur

  • saften fra 1-2 citroner

  • 2 spsk. olivenolie

  • salt

Sådan gør du

  • Kog bulgur ifølge anvisningerne på pakken og lad den køle af
  • Skyl persille, pebermynte og forårsløg og hak/snit det meget fint.
  • Skær tomaterne i tern og bland dem sammen med alt det grønne samt den afkølede bulgur
  • Smag af med olivenolie, presset citron og salt.

Notes

En kommentar

  1. Pingback: Falafel med hasselnødder - Malins Mad - nem opskrift

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*