Krydderkugler

Krydderkugler

Antal portioner

20

Antal portioner
Forberedelse

15

minutter
Klar på

1

time 

Opskrifter giver 20 små kugler men kan selvfølgelig laves større/færre.

Ingredienser

  • 100 g dadler uden sten

  • 1 dl finthakkede hasselnødder

  • 4 dl grovvalsede havregryn

  • ½ dl kokos

  • ½ tsk. ingefær

  • ½ tsk. nelliker

  • ½ tsk. kanel

  • 60 g mørk sukkerfri chokolade

Sådan gør du

  • Læg dadlerne i vand i ca. 30 minutter
  • Hæld vandet fra dadlerne og hak dem fint
  • Blend dadlerne sammen med resten af ingredienserne (bortset fra chokoladen)
  • Rul dejen til 20 små kugler
  • Vend kuglerne i smeltet chokolade og lad dem køle godt af, før du spiser dem

Noget af det jeg holder mest af i julen er alle dufter. Appelsin. Nelliker. Ingefær. Kanel. Smagen af kanel, ingefær og nelliker elsker jeg hele året og derfor kan jeg godt finde på at lave disse ‘julige’ kugler med smag af brunkage-krydderier når som helst på året 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*