Krydderkugler
Antal portioner
20
Antal portionerForberedelse
15
minutterKlar på
1
timeOpskrifter giver 20 små kugler men kan selvfølgelig laves større/færre.
Ingredienser
100 g dadler uden sten
1 dl finthakkede hasselnødder
4 dl grovvalsede havregryn
½ dl kokos
½ tsk. ingefær
½ tsk. nelliker
½ tsk. kanel
60 g mørk sukkerfri chokolade
Sådan gør du
- Læg dadlerne i vand i ca. 30 minutter
- Hæld vandet fra dadlerne og hak dem fint
- Blend dadlerne sammen med resten af ingredienserne (bortset fra chokoladen)
- Rul dejen til 20 små kugler
- Vend kuglerne i smeltet chokolade og lad dem køle godt af, før du spiser dem
Noget af det jeg holder mest af i julen er alle dufter. Appelsin. Nelliker. Ingefær. Kanel. Smagen af kanel, ingefær og nelliker elsker jeg hele året og derfor kan jeg godt finde på at lave disse ‘julige’ kugler med smag af brunkage-krydderier når som helst på året 🙂