Sweet Potato chips

Once you pop, you can’t stop! De hjemmelavede sweet potato chips er nemme at lave og smager sååå meget bedre, end almindelige chips! Du kan også lave chips af andre rodfrugter, prøv f.eks. med rødbeder, gulerødder eller palstinakker.

Det er både nemmere og hurtigere at gribe en pose chips i det lokale supermarked – I know – meeeeen, disse er både den ekstra tid og det ekstra ‘besvær’ værd. Give ’em a try!

Sweet Potato Chips

Servings

4

servings
Prep time

10

minutter
Cooking time

1

hour 

Ingredienser

  • 2 store søde kartofler

  • Olivenolie

  • Lidt havsalt

Sådan gør du

  • Skær kartoflen i tynde skiver- brug gerne en ostehøvl
  • Læg kartoffelskiverne på et stykke bagepapir på en bradepande og pensl begge sider med olivenolie
  • Drys med lidt havsalt og rist chipsene i ovnen på ca. 125 grader i ca. 1 times tid
  • Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle før du går amok og nyd dem med god samvittighed!

Notes

  • Hvis ikke du får spist dem allesammen i et hug, kan du opbevare chipsene i en dåse med tæt låg.

En kommentar

  1. Pingback: 5 sunde opskrifter med søde kartofler - Malins Mad

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*