Tabbouleh er en libanesisk salat – fyldt med grøntager og krydderurter. Citron bidrager med en frisk smag og bulgur med mættende kulhydrater. Lad gerne salaten stå og trække lidt, før du serverer den. Det gør den bare (endnu) bedre!
Tabbouleh
Antal portioner
4
portionerForberedelse
20
minutterFærdig på
20
minutterIngredienser
1 kæmpe bundt bredbladet persille (eller ca. 3-4 dl. hakket)
250 g modne cherrytomater
1 stort forårsløg
2 stilke mynte
1,5 dl kogt fuldkorns bulgur
saften fra 1-2 citroner
2 spsk. olivenolie
salt
Sådan gør du
- Kog bulgur ifølge anvisningerne på pakken og lad den køle af
- Skyl persille, pebermynte og forårsløg og hak/snit det meget fint.
- Skær tomaterne i tern og bland dem sammen med alt det grønne samt den afkølede bulgur
- Smag af med olivenolie, presset citron og salt.
Notes
- Smager fantastisk sammen med Falafelkugler eller kylling.
Pingback: Falafel med hasselnødder - Malins Mad - nem opskrift