Ristede mandler

Det kan være svært at finde et sundt alternativ til fredags-drinken, det glas rødvin eller den kolde øl fredag aften, men der er mange sundere alternativer til de chips, vi normalt serverer som tilbehør. En af mine egne favoritter er disse chips af søde kartofler! De er vildt gode, ikke svære at lave, men de skal bruge lidt tid i ovnen for at blive rigtig sprøde, og de kræver derfor lidt tålmodighed. Noget man måske ikke altid har for meget af fredag aften…

Ristede mandler kræver hverken tid eller tålmodighed, men de passer helt sig selv og skal kun bruge 10 min i ovnen. De må derfor være den perfekte snack til fredagshyggen. Jeg ved ikke helt hvad det sker med smagen, når man rister nødder, men det er helt vildt, så meget de ændrer karakter. Server disse ristede mandler sammen med fredags-øllen i aften, så er hyggen (af den lidt sundere slags) på plads! Og prøv lige at se, hvor nemme de er at lave!

Ristede mandler

Portioner

4

portioner
Forberedelse

1

minut
Færdig på

10

minutter

Ingredienser

  • 2 dl mandler

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Læg mandlerne på et bagepapir på en bradepande og stil pladen midt i ovnen i den varme ovn. Rist dem i ca. 10 minutter.
  • Hold øje med mandlerne de sidste par minutter, så at de ikke brænder på.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*