Pæregreenie med pistage

De sidste 14 dage har jeg lavet forskellige greenies hver eneste dag. Jeg blev spurgt om jeg kunne lave 2 nye opskrifter til et magasin og i den forbindelse har jeg virkelig eksperimenteret for at komme op med 2 gode opskrifter – en grøn, og en rød. De to opskrifter er nu sendt videre, men jeg er i løbet af de 2 uger blevet lidt afhængig af disse grønne drik.

I rigtig lang tid har jeg drukket den samme smoothie hver morgen, men da det proteinpulver jeg normalt bruger for at få den rigtige smag er taget ud af sortimentet, er jeg nødt til at finde på noget nyt. Og så var det jeg fandt frem til denne kombination af frugt og grønt. Mums! Lige nu har jeg ikke så travlt med at komme tilbage til det gamle vaner. Lige nu nyder jeg denne greenie helt vildt, hver eneste dag.

Pæregreenie med pistage

Portioner

2

portioner
Forberedelse

5

minutter
Færdig på

5

minutter

Ingredienser

  • 1 stor pære

  • 2 små, frosne bananer

  • 50 g frossen spinat

  • 1 hel appelsin

  • ½ økologisk citron med skal

  • 2 stilke bladselleri

  • En håndfuld pistagenødder

  • 1-2 dl plantemælk

Sådan gør du

  • Vask frugten, skræl appelsinen og læg blend alle ingredienser sammen med plantemælken. Tilsæt evt. lidt mere plantemælk, hvis du ønsker en tyndere konsistens.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*