Greenie med fennikel og passion

Er det noget jeg er VIRKELIG dårlig til, så er det at holde styr på mine noter! 🙈 Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at lave et system, jeg kan holde fast i, men skriver opskrifter, huskelister, what-to-do-lister og vigtige tanker ned på løse papirer, i ‘random’ kollegieblok, i notesbøger eller i en af alle mine kalendere. Jeg ønsker så meget at på et tidspunkt få sat noter og planer i system en gang for alle! 🙏🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lidt af en tilfældighed fandt jeg dette billede i mit kamera og blev så klar over, at jeg et-eller-andet-sted havde en opskrift der passede til billedet… Men hvor? Som I godt kan regne ud, gik det lidt tid med at finde den, men jeg fandt den langt om længe sammen med en gammel what-to-do-liste på bagsiden af en prisliste. See what I mean?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nu skriver jeg opskriften ned, både her og på min Instagram, så ved jeg, hvor jeg har den. For jeg kan huske denne greenie med passionsfrugt, citron og fennikel – den var altså ret lækker! 😋

Greenie med fennikel og passion

Portioner

2

glas
Forberedelse

5

minutter
Færdig på

5

minutter

Ingredienser

  • ½ økologisk citron med skal⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • 50 g frossen avocado

  • 1 passionsfrugt

  • 80 g spinat⠀

  • 60 g fennikel

  • ½ frossen banan

  • Plantemælk⠀

Sådan gør du

  • Og fremgangsmåden kender du nok allerede: læg alle ingredienser i en blender og tryk start! 😉 Tilsæt så meget plantemælk du ønsker for at få den konsistens, du bedst kan lide.⠀

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*