Er du også tilbage efter ferien igen og måske har du brug for lidt inspiration til et nemt og lynhurtigt måltid for at komme tilbage på rette spor igen?
Denne salat tager mindre tid at lave, end det tager at hente en pizza ved det lokale pizzaria! Man må godt ‘snyde’ en gang imellem og købe en af de færdigblandede kålsalater – vælg gerne én af dem, der indeholder mange forskellige slags kål (hvidkål, rødkål, spidskål, grønkål…). Hvis du ønsker at lave retten endnu mere antiinflammatorisk, kan du skifte tunfisken ud mod røget laks.
Opskriften giver 2 store portioner, så husk at doble op, hvis I er flere.
Tun- og kålsalat
2
portioner5
minutter5
minutterIngredienser
300 g snittet/blandet kål (evt. færdigsnittet)
1 dåse tun i vand
125 g Cheasy hytteost 1,5%
½ dl hakkede hasselnødder
1 spsk. sesamolie (eller olivenolie)
salt & peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne sammen
- Smag af med salt og peber.