Sukkerfri iste med lakrids og ingefær

Mamma ringede i sidste uge – hun havde lige modtaget mit nyhedsbrev med de seneste opskrifter fra bloggen. Hun var i fuld sving med at printe, men kunne ikke komme ind på linket med Sweet potato toast. Det viste sig, at jeg havde glemt et kolon i linket – vildt, hvor stor en forskel to bitte prikke kan gøre. Eller nærmere manglen på to bitte prikke. Eftersom mailen allerede var sendt af sted, kunne jeg ikke rette fejlen, og jeg beklager hermed til alle jer, som kikkede forgæves på de søde kartofler sidste søndag 😀

Mamma har nu fundet opskriften og har efterfølgende både printet den, lavet og spist de søde kartofler. De var klart godkendt og hvor er det bare fantastisk, at jeg også kan inspirere mine forældre til at spise antiinflammatorisk!

Nu hvor vi sad og talte om min hjemmeside og om mine opskrifter, syntes hun egentlig at der manglede en opskrift på sukkerfri iste. Og hun har søreme ret; jeg mangler en opskrift på iste! Lige nu, hvor sommeren endelig har besluttet sig for komme forbi, er da et oplagt tidspunkt for at lægge den manglende opskrift på. Så den kommer her – tak for at du gjorde mig opmærksom på det, mamma! ❤

Sukkerfri iste

Portioner

2

glas
Forberedelse

2

minutter
Færdig på

10

minutter

Ingredienser

  • 6 dl stærk lakridste

  • et par cm frisk ingefær

  • citron

  • frisk pebermynte

  • isterninger

Sådan gør du

  • Kog 6 dl vand op og lad det stå og trække med lakridste og ingefær skåret i skiver. Stil gerne teen i køleskab (eller fryser) for at køle det ned lidt hurtig, hvis du har travlt.
  • Læg isterninger, citron i skiver og evt. lidt frisk mynte i et par flasker eller glas og hæld teen over. Voilà og velbekomme!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*