Blåbæris med kokos

Så ramte sommeren Danmark. Vi er mange der mere eller mindre tålmodigt har håbet på, at den før eller senere skulle dukke op, og nu er det sket. Og må man da sige, den er landet med hele pakken; solskin & varme og en vind på omkring 0 sekundmeter – selv i Nordylland 😀

Is er noget af det, der hører sommeren til, er du ikke enig i det? Indtil videre har jeg ikke fået ret mange is i 2020, men nu kommer nogle dage, hvor jeg med god samvittighed kan tage revanche hvad det angår. Og heldigvis er der jo mange måder man selv kan lave lækker is på – is som både er sund og nem at lave. Som denne blåbæris f.eks. Den kræver kun to ingredienser og en blender.

Når jeg køber is i ishuset (det gør jeg faktisk en gang imellem 😉 ) falder valget altid på blåbæris og mangois, så nu er jeg så glad for at have fundet en nem måde at lave min egen(sunde) blåbær is på!

Idéen til isen fik jeg fra en af de fantastiske medlemmer i min fantastiske Facebookgruppe om antiinflammatorisk kost. I gruppen er der ikke noget der er ‘rigtig’ eller ‘forkert’, vi respekterer hinanden og hinandens måde at gøre tingene på. Hvis det lyder som en gruppe for dig – og du også ønsker idéer og sparring i forbindelse med AI – er du hjertelig velkommen at kigge forbi. Jeg håber, vi ses!!

Blåbæris med kokos

Portioner

2

små portioner
Forberedelse

2

minutter
Færdig på

2

minutter

Ingredienser

  • 1½ dl frosne blåbær

  • ½ dl kokosmælk

Sådan gør du

  • Læg de frosne bær i en blender sammen med kokosmælken. Blend!
  • Tilsæt evt. lidt mere kokosmælk eller lidt mere blåbær for at justere konsistensen.

Følg mig gerne på Instagram hvis du ønsker
mere inspiration til antiinflammatorisk kost

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*