Grillet spidskål med lakrids

Dette er så nemt, at det næsten ikke kan kaldes en ‘opskrift’, men den skal alligevel på bloggen, da den smager så fantastisk.

Hvis du er til kål, kan du finde flere lækre opskrifter her.

Grillet spidskål med lakrids

Portioner

4

portioner
Forberedelse

5

minutter
Færdig på

30

minutter

Ingredienser

  • 1 spidskål

  • olivenolie

  • salt

  • lakridspulver

Sådan gør du

  • Skær spidskålen i både og læg den på et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Hæld lidt olivenolie over og drys med lidt salt og ret meget lakridspulver.
  • Grill kålen i ovnen på 175 grader i 20-30 minutter eller indtil den er ‘mør’.
  • Server kålen som tilbehør til næsten hvad som helst 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*