Frossen banan med chokolade og nødder

Et godt alternativ til is – både til dig selv og til børnene. Opbevar dem i fryseren når de er lavet, og tag dem ud et par minutter før du skal spise dem. De er faktisk ikke så tossede…

Frossen banan med chokolade og nødder

Portioner

4

portioner
Forberedelse

10

minutter
Klar på

1

time 

Ingredienser

  • 1 banan

  • 30 g mørk chokolade

  • 1 spsk. hakkede hasselnødder

Sådan gør du

  • Del bananen i to og derefter på langs
  • Stik en træpinde i enden og læg bananen i fryseren i mindst 1 times tid
  • Hak nødderne og smelt chokoladen over vandbad og pensl de frosne bananer med chokoladen. Skynd dig at drysse hasselnødder over – chokoladen stivner hurtig på den frosne banan
  • Spis dem med det samme eller læg dem i fryseren indtil du skal bruge dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*