Chokoladeovertrukne bananer

Så nemt. Så godt. Chokoladeovertrukne bananer med peanutbutter.

Du har sikkert, ligesom jeg, set disse små godbider på de sociale medier, men det tog altså et stykke tid, før jeg fik dem prøvet af! De er virkelig nemme at lave og ret lækre at have i fryseren. Min første tanke, da jeg smagte dem, var, at de minder lidt om en Snickers isbar – nok på grund af peanutsene 😉 og den lidt cremede konsistens.

Næste gang vil jeg lave en dobbelt portion, da de klæder min fryser rigtig godt 🙂 Og det er lækkert at have et eller andet til kaffen en gang imellem. Man kan sagtens spise dem direkte fra fryseren, da bananerne ikke bliver så frosne, at man ikke kan bide dem igennem. Og så smelter de stille og rolig i mundet – lidt som is.

En af de første opskrifter, jeg i sin tid lagde på bloggen, var disse Frosne bananer med chokolade og nødder. De minder jo meget om disse, men de her er nok alligevel et hak bedre grundet peanutbutter. De frosne bananer kan også være en god løsning til lækkersultne børn.

Husk at du også kan finde mig på Instagram, hvis du ønsker mere inspiration til antiinflammatorisk kost.

Chokoladeovertrukne bananer

Antal

10

styk
Forberedelse

10

minutter
Færdige på

1

time 

Ingredienser

  • 1 banan

  • Et par spsk. crunchy peanutbutter

  • Ca. 50 g mørk chokolade

  • Lidt valnødder til pynt (og knas)

Sådan gør du

  • Skær bananen i tynde skiver – ca. 3 mm tykke.
  • Læg skiverne på et skærebræt med bagepapir, og smør lidt peanutbutter på halvdelen af skiverne. Læg skiverne sammen to og to.
  • Smelt chokoladen over vandbad, og hæld lidt chokolade over bananerne. Brug en teske til at ‘skubbe’ chokoladen ned langs kanterne på bananerne.
  • Top evt. med en valnød, og læg bananerne i fryseren i cirka en time, før du spiser dem.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*