Antiinflammatorisk topform på 4 uger

Antiinflammatorisk topform på 4 uger

Forfatter: Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
Bogens undertitel er ‘Spis dig sund og stærk – helt enkelt’.

(Indlægget er skrevet i samarbejde med Politikens forlag, som sponsorerer de to bøger til konkurrencen.)

I min reol står ikke mindre end 5 bøger skrevne af Martin Kreutzer. 4 af dem handler om Antiinflammatorisk kost og tre af dem er skrevne i samarbejde med Simon Weisdorf. Den sidste til samlingen er ‘Antiinflammatorisk topform på 4 uger’.

Jeg var lidt spændt på at læse bogen, da jeg tænkte, at der måtte være en risiko for ‘gammel vin på nye flasker’. Indholdet er af god grund i store træk det samme som i andre bøger om AI kost. Antiinflammatorisk kost er jo det, det er, og selvfølgelig skal vi omkring emner som kål, fed fisk og omega-3. Når man som jeg synes at emnet er så spændende, er det dejligt at læse endnu en bog for at få yderligere inspiration! Men hvis du ikke som jeg har læst Martins og Simons tidligere bøger om antiinflammatorisk kost, er dette et god bud på hvor du skal starte!

Antiinflammatorisk topform på 4 uger‘ byder på et 4-ugers program til en kickstart af din antiinflammatoriske livsstil. Bogen indeholder ugeplaner med færdige indkøbslister og opskrifter – alt du skal bruge for at komme i gang. Personligt bliver jeg helt glad når jeg ser indkøbslisterne – listen fra grøntafdelingen er helt vildt lang! Så hvis du har svært at få spist dine grøntsager, er jeg ikke i tvivl om at bogen kan give dig en masse inspiration til hvordan du kan få spist sit daglige kilo grønt. Ja, et helt kilo grønt om dagen, er det, de anbefaler.

Du kan bruge bogen for at vitterlig kickstarte din antiinflammatoriske livsstil og hvis du kan gennemføre at holde dig til planen i 4 uger, vil jeg virkelig anbefale dig til at prøve det. Se de 4 uger som en investering i resten af dit liv. Jeg vover næsten at love dig, at du efter de 4 uger ikke har lyst at gå tilbage til din tidligere livsstil.

Bogen kan bruges på flere måder, da den udover planen på 4 uger også indeholder en masse nyttig viden omkring antiinflammatorisk kost. Hvis du ikke helt ved hvad antiinflammatorisk kost er, hjælper bogen dig til at blive klogere på de antiinflammatoriske kostprincipper. Hvad er det præcis vi skal spise, og hvad skal vi skære ned på? Og hvorfor? Det får du svar på i bogen.

Foto: Andreas Mikkel Hansen/Politikens forlag, fra bogen Antiinflammatorisk topform

Selv bliver jeg enormt inspireret af bogens alle skønne opskrifter. Jeg er faktisk ikke så god til at følge en opskrift, da jeg har svært at tøjle kreativiteten, når jeg kommer ud i køkkenet. Men jeg har spottet flere opskrifter i bogen som jeg simpelthen bliver nødt til at prøve – måske bliver det med et personligt twist. Bogen indeholder knapt 100 opskrifter på både morgenmad, frokost, aftensmad og snacks – og desserter, hvis der altså skulle være nogen, der er til den slags 😉 Som billedet viser, vidner bogens mange opskrifter om at det med at spise en sund kost baseret på grøntsager overhoved ikke er kedeligt!

Bogen kan blandt andet købes hos Saxo. (reklamelink)

Andre bøger skrevet af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf:

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*