Frossen frugt + en blender = Nicecream. Resultatet bliver som sorbet is, bare uden tilsat sukker. Banan og dadler giver sødme nok. Med kun 145 kcal per portion er isen et godt, sundt alternativ til en dessert eller hvorfor ikke et mellemmåltid? Eller overrask ungerne med en portion is til morgenmaden 🙂 Jeg er sikker på, du bliver populær, og du er ikke engang gået på kompromis med sundheden! Men det opdager de slet ikke 😉
Hvis du er til mango (hvem er ikke det?!) kan du sikkert også lige denne mangosorbet. Og hvis du vil have den nemmeste opskrift på is ever, skal du til denne hjemmelavede Piggelin-is kun bruge én eneste ingrediens.
Nicecream med mango og hindbær
2
Antal portioner5
minutter15
minutterIngredienser
2 dadler
1,5 dl havremælk (eller anden plantemælk)
75 g frossen banan i skiver
75 g frosne hindbær
75 g frossen mango
Sådan gør du
- Læg dadlerne i vand mindst 10 minutter før du skal bruge dem
- Si vandet fra dadlerne og blend dem sammen med resten af ingredienserne indtil du har en cremet is
- Prøv dig lidt frem i forhold til hvor meget havremælk du skal bruge for at få den rigtige konsistens.
Pingback: Vegansk chokolade-is - Malins Mad - sødet med dadler
Pingback: Mangosorbet på 5 minutter - Malins Mad - plantebaseret