Min absolutte yndlingsfrugt er mango. Jeg kan ikke få nok og spiser det lige så snart jeg kan finde en mulighed for at smugle den ind i maden. Og når jeg bestiller is, bestiller jeg som regel altid en mangosorbet. Og nu har jeg fundet en hurtig, nem og sund måde at lave min egen mangosorbet på!
Denne sorbet smager hovedsagelig af mango og pebermynte – hvis ikke du bryder dig om smagen af mynte, kan du evt. tilsætte en halv frossen banan for at give isen lidt sødme. Jeg brugte havremælk, men du kan sagtens bruge f.eks. mandelmælk eller kokosmælk.
Mangosorbet på 5 minutter
2
portioner5
minutter5
minutterIngredienser
250 g frossen mango
Et par cm frisk ingefær
saft og skal fra ½ økologisk lime
½ dl plantemælk
evt. 5-6 mynteblade
Sådan gør du
- Lad evt. den frosne mango tø lidt op.
- Blend mango sammen med ingefær, limejucie, fintrevet limeskal og evt. frisk pebermynte (eller en ½ frossen banan).
- Tilsæt mælken lidt ad gangen indtil du har den rigtige konsistens.
- Servér med det samme.
Måske kan du også lide denne nicecream med hindbær og mango?