Hjemmelavet ‘Piggelin’

Frosne vindruer kan være godt at altid have på lager, hvis du pludselig skulle blive lidt lækkersulten. Ved hjælp af en blender, kan du nemlig lynhurtig lave en lækker is! Og du skal kun bruge den ene ingrediens…

Hjemmelavet ‘Piggelin’

Antal portioner

1

Antal portioner
Forberedelse

5

minutter
Klar på

5

minutter

Ingredienser

  • 1 dl frosne vindruer

Sådan gør du

  • Lad de frosne vindruer tø lidt op og læg dem derefter i en blender. Blend dem indtil de får en cremet konsistens og servér direkte i små portions skåle.

Notes

  • Frosne vindruer har ikke bare en skøn smag, men også en lækker konsistens. Sørg for at altid have et lille lager af frosne vindruer i din fryser, så har du både sunde bolsjer og sund is til rådighed 😉 .

  • Hvis du er til is, kan du måske også lide denne nicecream med smag af hindbær og mango?

En kommentar

  1. Pingback: Vegansk chokolade-is - Malins Mad - sødet med dadler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*