Lakridsmandler

Et flertal studier viser, at dem der spiser nødder og mandler regelmæssigt har mindre risiko for at blive ramt af hjerte-kar-sygdomme. Man ved ikke helt hvorfor, men studierne har også vist, at nødder har en positiv effekt både på blodfedt, blodtryk, inflammation, bugfedme og diabetes type 2. Mandler indeholder en stor mængde kalorier, men det er lige den slags kalorier, vi skal prioritere i vores kost.

Hvis du er lidt lækkersulten, kan du derfor godt spise disse lakridsmandler med helt god samvittighed.

Lakridsmandler

Portioner

10

portioner
Forberedelse

5

minutter
Klar på

5

minutter

Ingredienser

  • 100 g mandler

  • ½ spsk. virgin kokosolie

  • 2 tsk. lakridspulver

  • Lidt flagesalt

Sådan gør du

  • Smelt kokosolien i en stegepande
  • Hæld mandlerne i og vend dem i olien
  • Drys lakridspulver og lidt flagesalt over
  • Lad mandlerne tørre på et stykke køkkenrulle, før du spiser dem.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*