Torsk med grøntsager

Få en gratis prøvepakke

Denne opskrift med torsk er fantastisk, hvis man har brug for at tømme køleskabet for grøntsags rester. Opskriften er baseret på hvad jeg havde i mit køleskab, du bruger bare hvad du har i dit, eller hvad du godt kan lide. Hovedsagen er, at du får puttet godt med grøntsager i! 🙂

De officielle Kostråd anbefaler mindst 600 g frugt og grønt om dagen, og med denne opskrift er du godt på vej. Vidste du i øvrigt, at de hakkede tomater også indgår i ‘de 600 grøntsager om dagen‘?

Hvis du kan lide torsk, kan du måske også lide min opskrift på Torsk med søde kartofler eller denne Thai-torsk.

Torsk med grøntsager

Servings

4

servings
Forberedelse

20

minutter
Færdig på

45

minutter

Ingredienser

  • 400 g torsk

  • 2 dåser hakkede tomater

  • 1 stort gult løg

  • ½ squash

  • 4 forårsløg

  • 1 æble

  • 3 store gulerødder

  • 1 rød peberfrugt

  • 2 fed hvidløg

  • 2. spsk. olivenolie til stegning

  • hakket persille

  • Salt & Peber (og evt. lidt chili)

Sådan gør du

  • Tø fisken op, hvis den har været frossen.
  • Skræl gulerødderne og skær dem og resten af grøntsagerne og æblet i små tern.
  • Svits den fint ternede hvidløg i olivenolien og tilsæt derefter resten af de ternede grøntsager. Lad grøntsagerne stege i 5-10 minutter på svag varme uden at de får farve.
  • Tilsæt de hakkede tomater og lad saucen simre i 10 min. Tilsæt en god portion hakket persille og smag af med salt, peber og evt. lidt chili.
  • Læg fisken ovenpå saucen, sæt låg på gryden og lad retten simre i ca. 15 minutter eller indtil fisken er gennemkogt.
  • Server gerne med sorte ris (reklamelink) alternativt fuldkornsris og en blandet salat.

2 Kommentarer

  1. VenterPaaVinBlog

    Lækkert – tømkøleskabs-retter er ofte de bedste 😀

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*