Protein-smoothie

Frem til frokost, har jeg som regel faste spise rutiner. Min morgenmad består af havregrød med hakkede mandler, et kogt æg, et glas friskpresset appelsinjuice og en stor kop sort kaffe. Ofte får jeg også en halv, rød grapefrugt. Mit mellemmåltid om formiddagen bliver altid en form for smoothie eller greenie, og jeg bliver aldrig træt af det! Sommer og vinter. Weekend og hverdag. Det smager bare fantastisk! Noget af det jeg næsten altid tilføjer, er et par spiseskeer proteinpulver, da det virkelig gør noget godt for smagen!

Jeg får ikke så sjældent spørgsmålet om det er nødvendig at bruge proteinpulver som en del af kosten, og mit umiddelbare svar er nej. Som regel får vi nok protein gennem vores kost, men hvis du har et ønske om at tabe dig, kan det være en god idé at skue lidt op for dit indtag af protein. Grunden til at jeg bruger proteinpulver i mine smoothies, er hovedsagelig på grund af smagen og selv er jeg helt vild med proteinpulveret med hindbærsmag fra Bodylab. Det smager simpelthen så godt! 🙂

Jeg har én opskrift mere på bloggen hvor jeg bruger proteinpulver på grund af smagen. Det er disse fantastiske proteinkugler med smag af chokolade.

Ifølge Fødevarestyrelsen bør man give frosne bær et hurtigt opkog, før man bruger dem. Du kan få flere gode råd omkring frosne bær på deres hjemmeside.

Du kan bruge denne opskrift som en slags ‘base’ – drik den som den er, eller tilføj mere frugt og/eller grønt.

Protein-smoothie med bær

Antal portioner

1

Antal portioner
Forberedelse

5

minutter
Klar på

5

minutter

Ingredienser

 • 2 ½  dl kefir

 • 20 g protein-pulver med Raspberry & Yoghurt

 • 2-3 cm frisk ingefær

 • 1 banan

 • 100 g frosne bær

Sådan gør du

 • Blend alle ingredienser i en blender. Voilà! 🙂 Tilsæt evt. lidt mere kefir, om du ønsker en mere flydende konsistens.

2 Kommentarer

 1. Marianne

  Hej Malin.
  Kan du anbefale en anden smagsvariant af proteinpulveret. Den du nævner er udsolgt.
  Kh Marianne

  • Hej Marianne, grunden til at jeg bruger lige dette proteinpulver er på grund af smagen, så hvis den er udsolgt, ville jeg enten vente indtil den kommer tilbage eller tilsætte frossen mango i min smoothie. Jeg kan se, at de har fået en ny smag med hindbær/yoghurt – den havde jeg nok selv valgt, hvis jeg skulle finde et andet proteinpulver. Men jeg håber (!) mango/passion snart kommer tilbage, den har jeg nemlig svært at undvære! 😉 KH Malin

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*