Citrusdip med mynte

Server saucen, eller dippen, som tilbehør til kylling eller fisk. Eller som på billedet, til veganske bøffer af linser, bønner eller kikærter.

I opskriften har jeg brugt A38 for at få lidt probiotiske bakterier. Hvis du er mere til Skyr eller en græsk yoghurt, fungerer det også fint.

Citrusdip med mynte

Portioner

4

portioner
Forberedelse

10

minutter
Færdig på

20

minutter

Ingredienser

  • 3 dl A38

  • ½ agurk

  • 1 lille fed hvidløg

  • revet skal fra 1 økologisk citron

  • 1 lille håndfuld fint hakket mynte

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Hæld A38 i et kaffefilter og lad det dryppe af 10-20 minutter.
  • Riv agurken groft og læg den på en tallerken med køkkenrulle. Lad lidt af vandet fra agurken løbe fra før du blander den sammen med den ‘afdryppede’ A38.
  • Riv skallet af citronen og hak mynten og bland det ned i dippen sammen med presset hvidløg, salt og peber.

En kommentar

  1. Pingback: Veganske linsebøffer med solsikkekerner - Malins Mad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*