Server saucen, eller dippen, som tilbehør til kylling eller fisk. Eller som på billedet, til veganske bøffer af linser, bønner eller kikærter.
I opskriften har jeg brugt A38 for at få lidt probiotiske bakterier. Hvis du er mere til Skyr eller en græsk yoghurt, fungerer det også fint.
Citrusdip med mynte
Portioner
4
portionerForberedelse
10
minutterFærdig på
20
minutterIngredienser
3 dl A38
½ agurk
1 lille fed hvidløg
revet skal fra 1 økologisk citron
1 lille håndfuld fint hakket mynte
salt og peber
Sådan gør du
- Hæld A38 i et kaffefilter og lad det dryppe af 10-20 minutter.
- Riv agurken groft og læg den på en tallerken med køkkenrulle. Lad lidt af vandet fra agurken løbe fra før du blander den sammen med den ‘afdryppede’ A38.
- Riv skallet af citronen og hak mynten og bland det ned i dippen sammen med presset hvidløg, salt og peber.