Den mysli der sælges i dagligvarebutikkerne indholder ofte unødvendigt sukker. Gennem at lave din egen mysli kan du begrænse indholdet af sukker og samtidig sørge for, der ikke bliver sparet på gode nødder og kerner. Det tager ikke mere end 5 minutters arbejde at lave din egen mysli…
Mysli med nødder og kerner
Antal portioner
15
Antal portionerForberedelse
5
minutterKlar på
25
minutterIngredienser
3 dl grovvalsede havregryn
1 dl kokos
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
½ dl mandler
½ dl hasselnødder
½ dl valnødder
2 spsk. akaciehonning
1 dl jumbo rosiner
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 150 grader
- Hak hasselnødder, mandler og valnødder groft
- Bland nødderne sammen med havregryn, kokos, solsikkekerner og græskarkerner
- Hæld blandingen ud på et bagepapir på en bradepande
- Hæld honningen over og bland godt rundt
- Rist myslien i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil den har en gylden farve
- Lad myslien køle af og bland derefter rosinerne i.