Mysli med nødder og kerner

Den mysli der sælges i dagligvarebutikkerne indholder ofte unødvendigt sukker. Gennem at lave din egen mysli kan du begrænse indholdet af sukker og samtidig sørge for, der ikke bliver sparet på gode nødder og kerner. Det tager ikke mere end 5 minutters arbejde at lave din egen mysli…

Mysli med nødder og kerner

Antal portioner

15

Antal portioner
Forberedelse

5

minutter
Klar på

25

minutter

Ingredienser

  • 3 dl grovvalsede havregryn

  • 1 dl kokos

  • 1 dl solsikkekerner

  • 1 dl græskarkerner

  • ½ dl mandler

  • ½ dl hasselnødder

  • ½ dl valnødder

  • 2 spsk. akaciehonning

  • 1 dl jumbo rosiner

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 150 grader
  • Hak hasselnødder, mandler og valnødder groft
  • Bland nødderne sammen med havregryn, kokos, solsikkekerner og græskarkerner
  • Hæld blandingen ud på et bagepapir på en bradepande
  • Hæld honningen over og bland godt rundt
  • Rist myslien i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil den har en gylden farve
  • Lad myslien køle af og bland derefter rosinerne i.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*