Kyllingefrikadeller med mango

Der går lidt mango i den her på siden lige for tiden, så hvis du kan lide mango, skal du enderlig blive hængende. I mandags lavede jeg denne vegetariske kikærtegryde, hvor jeg blendede mango ned i saucen. Mums! Der er også en opskrift på vej, hvor jeg laver en grøn havregrød med mango, so stay tuned 😉

Opskriften i dag er simpelthen kyllingefrikadeller med mango, og de smager vildt lækkert. Frikadellerne er saftige og fulde af smag og skal da helt klart prøves! Næste gang jeg laver dem, tror jeg at jeg vil blande en håndfuld hakkede peanuts ned i farsen. Jeg elsker når der er noget ‘knas’ i maden, og det mangler måske lidt i denne opskrift (hvis man altså er til ‘knas’). Jeg spiste frikadellerne sammen med en kålsalat med hakkede hasselnødder, så jeg fik alligevel dækket mit knasbehov denne dag.

Kyllingefrikadeller med mango

Portioner

4

portioner
Forberedelse

15

minutter
Færdig på

30

minutter

Ingredienser

 • 400 g hakket kylling

 • 100 g mango

 • 1 æg

 • 1½ spsk. boghvedemel

 • 1½ spsk. soyasauce

 • 1 tsk. karry

 • ½ tsk. koriander

 • 2 tsk. sambal oelek

 • revet skal fra 1 økologisk lime

 • peber

 • Peanutsauce
 • 1 dl A38 0,5%

 • saft og skal fra 1 økologisk lime

 • 2 spsk. peanutbutter

 • 1 tsk sambal oelek

 • salt og peber

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 • Blend mangoen til puré og bland den sammen med den hakkede kylling og resten af ingredienserne
 • Form farsen til 20-25 frikadeller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter eller indtil de er gennemstegte.
 • Bland ingredienserne til saucen sammen og server den til frikadellerne.

En kommentar

 1. Pingback: Grøn grød - Malins Mad - havregrød med spinat og mango

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*