Disse havrekugler minder lidt om de Rawbars med lime og pistacie, jeg lavede for 14 dage siden. De smager begge af citrus, men disse af citron hvor de andre (af god grund) smager af lime. Derudover indeholder disse kugler birkes og havregryn og mindre mængde dadler. Så hvilken af de to, bliver din favorit?
Havrekugler med citron og birkes
Antal
16
kuglerForberedelse
20
minutterFærdige på
20
minutterIngredienser
70 g stenfrie dadler
2 dl havregryn
1 dl mandler
½ dl revet kokosmel
revet skal fra 1 citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. kokosolie
1 spsk. blå birkes
1 knsp. salt
Sådan gør du
- Start med at blende mandlerne til et fint mel.
- Blend mandelmelet sammen med resten af ingredienserne, indtil du har en lidt klistret dej.
- Form dejen til små kugler.
- Opbevar kuglerne i køleskabet og nyd en enkelt eller to til kaffen.
Hej Malin.
Kan man bruge mandelmel fra urtekram, altså det prefabrikerede?!
Ja da, du kan helt sikkert bruge prefabrikeret mandelmel 🙂