Mange af de retter jeg laver indeholder det indiske blandings krydderi Garam Masala. Krydderiet kan ikke købes alle steder – heller ikke i min lokale Rema. Derfor laver jeg tit min egen blanding, så at jeg altid har et lille glas tilgængeligt. Nedenstående 7 krydderier skal blot blandes sammen og opbevares i et glas og vupti – på 5 minutter har du lavet din egen Garam masala.
Garam Masala
Spsk.
6
spsk.Forberedelse
5
minutterKlar på
5
minutterIngredienser
1 spsk. spidskommen
1 spsk. koriander
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. ingefær
1. spsk. kanel
1. spsk. kardemomme
1 knsp. nelliker
Sådan gør du
- De 7 krydderier skal blot blandes sammen.
- Opbevare i et glas med låg.
Pingback: Beluga med Garam Masala - Malins Mad - nem og hurtig aftensmad