Greenie for nybegyndere

Den sidste tid har vi fået drukket nogen greenies her hjemme. Jeg ville gerne finde frem til en greenie ‘for nybegyndere’ – en der ikke smager for meget af grøntsager uden at indeholde for meget frugt. Jeg har prøvet en hel del forskellige kombinationer, nogle mindre heldige end andre… Men nu tror jeg, at jeg har fundet den opskrift, jeg søger…

Den er sommerlig, mild i smagen og smager lidt sødt af ananas. Ingefæren giver den lidt sting – selleri og mungbønner får du på købet. Dem kan man nemlig ikke rigtig smage, men de bidrager med både vitaminer, mineraler og plantebaserede proteiner. Og så har jeg blendet et håndfuld cashewnødder i min greenie for at tilføje sunde, enkeltumættede fedtsyrer, men de tilføjer også proteiner.

Hvis du søger mere inspiration til greenies, kig forbi dette indlæg, hvor 4 andre kvinder giver deres bedste bud på den grønne drik.

Greenie for nybegyndere

Portioner

2

store glas
Forberedelse

5

minutter
Færdig på

5

minutter

Ingredienser

  • ½ dl cashewnødder

  • 250 g melon (jeg brugte piel de sapo)

  • 150 g bladselleri

  • 150 g frosne sojabønner (uden bælg)

  • 100 g frossen ananas

  • Et par cm frisk ingefær

  • En håndfuld frisk mynte

  • 3-4 dl vand

Sådan gør du

  • Læg ingredienserne i en blender og tryk på start. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du ønsker den lidt tyndere.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*