Æblechips med lakridspulver

Måske har du allerede prøvet at lave æblechips og dem med kanel, er jo en rigtig klassiker. Men har du mon prøvet at lave dem med lakridspulver? 😋 Det tager ikke mange minutter at lave chipsene, men du skal have lidt tålmodighed, da de har brug for noget tid i ovnen for at virkelig bliver tørre og sprøde før du begynder at spise dem. En skål med dette slik fra naturen forsvinder ret hurtigt så lav gerne chips af flere æbler, når du alligevel har tændt for ovnen.

Hvis du kunne tænke dig flere sunde chips i skålen, er der jo mulighed for at lave både grønkålschips og chips af søde kartofler. Æblechips er af den søde slags, hvor de andre to tilhører den salte kategorien. Hvilken er din favorit?

Husk, at du kan følge mig på Instagram, hvis du ønsker mere inspiration til antiinflammatorisk kost.

Æblechips med lakridspulver

Portioner

1

portion
Forberedelse

5

minutter
Færdige på

2

timer 

Ingredienser

  • 1 æble

  • 1 tsk. lakridspulver

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 100 grader varmluft.⠀⠀⠀
  • Vask æblerne og fjern kernehuset med en kernehusudstikker. Skær dem derefter i tynde skiver og læg skiverne på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med lakridspulver og stil bagepladen i ovnen.
  • Lad æblerne tørre i 2-3 timer (eller længere hvis det er nødvendigt) og vend dem et par gange undervejs. Tag dem ud, når de er rigtig sprøde og spis dem som sundt slik! 😋

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*