Et flertal studier viser, at dem der spiser nødder og mandler regelmæssigt har mindre risiko for at blive ramt af hjerte-kar-sygdomme. Man ved ikke helt hvorfor, men studierne har også vist, at nødder har en positiv effekt både på blodfedt, blodtryk, inflammation, bugfedme og diabetes type 2. Mandler indeholder en stor mængde kalorier, men det er lige den slags kalorier, vi skal prioritere i vores kost.
Hvis du er lidt lækkersulten, kan du derfor godt spise disse lakridsmandler med helt god samvittighed.
Lakridsmandler
10
portioner5
minutter5
minutterIngredienser
100 g mandler
½ spsk. virgin kokosolie
2 tsk. lakridspulver
Lidt flagesalt
Sådan gør du
- Smelt kokosolien i en stegepande
- Hæld mandlerne i og vend dem i olien
- Drys lakridspulver og lidt flagesalt over
- Lad mandlerne tørre på et stykke køkkenrulle, før du spiser dem.