Once you pop, you can’t stop! De hjemmelavede sweet potato chips er nemme at lave og smager sååå meget bedre, end almindelige chips! Du kan også lave chips af andre rodfrugter, prøv f.eks. med rødbeder, gulerødder eller pastinakker.
Det er både nemmere og hurtigere at gribe en pose chips i det lokale supermarked – I know – meeeeen, disse er både den ekstra tid og det ekstra ‘besvær’ værd. Give ’em a try!
Sweet Potato Chips
Course: Sunde Snacks og DrikkevarerPortioner
4
PortionerPrep time
30
minutterCooking time
40
minutterIngredienser
2 store søde kartofler
Olivenolie
Lidt havsalt
Sådan gør du
- Skær kartoflen i tynde skiver- brug gerne en ostehøvl
- Læg kartoffelskiverne på et stykke bagepapir på en bradepande og pensl begge sider med olivenolie
- Drys med lidt havsalt og rist chipsene i ovnen på ca. 125 grader i ca. 1 times tid
- Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle før du går amok og nyd dem med god samvittighed!
Notes
- Hvis ikke du får spist dem allesammen i et hug, kan du opbevare chipsene i en dåse med tæt låg.
Pingback: 5 sunde opskrifter med søde kartofler - Malins Mad