Overnight oats med blåbær

Sådan en portion overnight oats – havregryn som må stå og trække i yoghurt og/eller plantemælk natten over – er en ret genial løsning. Hvis din undskyldning for at springe morgenmaden over er ‘brist på tid’, har du hermed en løsning på det 😉 Grøden forberedes nemlig aftenen før og står og venter på dig i køleskabet, når du står op om morgenen. Grøden kan godt holde et par dage i køleskabet, så lav gerne et par portioner, når du er i gang.

Grøden er også en god én at tage med på farten. En lille portion overnight oats sirligt pyntet med lidt blåbær, kokos og evt. hakkede nødder, vi gøre dine kollegaer dybe af misundelse, når du åbner op for din formiddags-madpakke.

Jeg har tidligere delt opskriften på denne Overnight oats med hindbær – den er heller ikke tosset.

Overnight oats med blåbær

Portioner

2

portioner
Forberedelse

5

minutes
Færdig på

2

hours 

Ingredienser

  • 1½ dl A38 0,5%

  • 1 dl plantemælk

  • 1½ dl grove havregryn

  • 1 spsk. chiafrø

  • 1 dl blåbær

  • 1 spsk. kokosmel

  • 1/4 tsk. vaniljepulver

  • Evt. 1 tsk. honning

Sådan gør du

  • Tø blåbærene op hvis de er frosne.
  • Bland A38, plantemælk, havregryn, blåbær, chiafrø, vaniljepulver, kokosmel og evt. lidt honning sammen. Stil grøden i køleskabet mindst et par timer eller over natten.
  • Tilsæt lidt mere plantemælk, hvis grøden virker for tyk.
  • Hæld grøden i portions-skåle og pynt med lidt blåbær og evt. lidt ristede kokos-chips.

En kommentar

  1. Pingback: De 9 mest besøgte opskrifter, 1. kvartal 2020 - Malins Mad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*