Nicecream med blåbær og mango

Sommer, sol, morgenmad på terrassen og is! Eller endnu bedre end is; nicecream – så sundt at du kan tillade dig at spise den til morgenmad. Jeg elsker nicecream, blandt andet for at det er supernemt at lave – man behøver ingen ismaskine, men bare en kraftig blender eller minihakker. Sundt er det også, da en nicecream er lavet på frugt og bær og som oftest sødet med frosne bananer, som udover sødme også giver den rigtige konsistens. Og så smager det jo bare fantastisk! Men man skal skynde sig at spise den, for den smelter ret hurtigt (noget der kan være en udfordring, da man skal forsøge at fotografere den).

Her på min hjemmeside ligger allerede et antal opskrifter på nicecream, men er vi enige om, at man ikke kan få for mange opskrifter på is? Jeg har derfor fået lov at dele en opskrift fra Mads Bo’s (High on Life) bog ‘Power Blending’ med jer. Ifølge den originale opskrift skal der være mango, men da jeg næsten lige har opdaget at man kan få frossen passionsfrugt, var jeg nødt til at prøve det. Godt blev det!

Jeg er stor fan af Mads Bo og hans opskrifter men fremfor alt elsker jeg hans tilgang til mad og madlavning. Han er god til at illustrere, at det med at spise sundt (og fremfor alt grønt) hverken behøver at være bøvlet eller tidskrævende. Og bestemt ikke kedeligt! Lige nu har du mulighed for at få op til 50% på hans bøger, så skynd dig at kigge forbi Mads Bo’s hjemmeside,* før tilbuddet udløber. Denne is er bare en af 50 lækre opskrifter fra bogen Power Blending.*

(Ifølge Fødevarestyrelsen er det en god idé at give købte, frosne bær et opkog, for at undgå roskildesyge. Hjemmedyrkede bær kan du sagtens spise rå, også selv om de har været frosne – men skyl bærrene grundigt, inden du fryser dem. Læs evt. mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside).

(*Indlægget indeholder reklamelinks i form af ‘affilate links’. Det betyder, at du som kunde betaler det samme for produktet ved evt. køb, men jeg får en lille procentandel af salget. Dette er en måde for at mig at finansiere min blog og nyhedsbrevet.)

Nicecream med blåbær og mango

Portioner

2

(store) Portioner
Forberedelse

5

minutter
Færdig på

5

minutter

Ingredienser

  • 2 frosne bananer

  • 1½ dl frosne blåbær

  • 1 dl frosset mango (eller passionsfrugt)

  • 2 dl kokosmælk

  • ½ tsk. vaniljepulver

  • ½ tsk. kardemomme

  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  • Læg alle ingredienser i en blender eller en minihacker og blend alle ingredienser sammen, indtil du har fået den rigtige, cremede konsistens.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*