Melonslush

Opskriften har jeg ikke selv fundet på, den har jeg fået inspiration til fra skønne Heidi i min skønne Facebookgruppe omkring antiinflammatorisk kost. Gruppen bruger jeg til at forsøge at inspirere flere til at komme i gang med at spise antiinflammatorisk. Men gruppen er også god til at inspirere mig – så det er total winwin!

Jeg havde et stykke vandmelon i køleskabet, og grunden til at vi ikke rigtig gad at spise den, var at den var melet. En melet vandmelon er godt nok en halv fornøjelse… Og så kom jeg i tanke om Heidis gode idé og vandmelonen blev brugt på den skønneste og lækreste måde. Og man opdagede slet ikke, at den en gang været melet 😉

Det er jo ikke rigtig en opskrift og hvor meget melon du skal bruge, kommer an på hvor store glas du vil lave. Det kommer ikke så nøje – en båd vandmelon og en håndfuld isterninger. Sådan cirka.

Melonslush

Portioner

1

portioner
Forberedelse

2

minutter
Færdig på

2

minutter

Ingredienser

  • Vandmelon i både

  • En håndfuld isterninger

Sådan gør du

  • Læg melon og isterninger i en blender og tryk start!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*